Napisano 30 Wrzesień 201014 l Chceu go! Śliczny modelik i fajne oponki. 4* za to że nie stoi na krytym parkingu albo na ulicy San Fransisco...:P
Napisano 30 Wrzesień 201014 l 5 gwiazdeczek ! Dzięki za tapete :) Render piekny, model pewnie drobne mankamenty ma ale co tam ! Powiedz coś więcej o studio.
Napisano 30 Wrzesień 201014 l Świetna pracka, bardzo podoba mi się studio i dołączam się do prośby Nvidii :)
Napisano 1 Październik 201014 l Autor studio to pół sfery trochę spłaszczone, mdły żółty kolorek na materiale glossy z specular mapką, świeciłem tylko hdr-em, trochę zblurowanym jak się wyrobię to zapodam render od tyłu już z kompletnym interiorem dzięki za komenty
Napisano 2 Październik 201014 l Już pisałem, że uderzyły te rendery w mój gust (i przy okazji ambicje :D ), ale chciałem poinformować autora, że mam nową tapetę, za którą dziękuję :)
Napisano 3 Październik 201014 l Wyszło super. Bardzo mi się podoba pod względem modelingu, renderingu jak i postprodukcji. Tak trzymać! Pozdrawiam, S
Napisano 3 Październik 201014 l Fantastyczna praca. Świetny model i piękny render. Ładna kompozycja, przyjemne kolory... Cieeeszy :) Gratulacje!