Napisano 1 Październik 201014 l Ok, trzeba to rozkręcić, w takim razie ja zacznę: Oczywiście jeszcze nie skończone, ale tak będzie to mniej więcej wyglądać :-)
Napisano 12 Październik 201014 l całkiem fajne :) to parker? popracowałbym nad typografią i dodał trochę detalu.
Napisano 13 Październik 201014 l Autor Nie bardzo wiem o co chodzi z tym parkerem, ale jeżeli to taka czcionka to nie, logo jest eOX2 Stencil, a treść strony Gill Sans MT. Generalnie mam pomysł na całą resztę strony, ale jak widzę zainteresowanie konkursem to... ehh... wolę się zająć pracą :-/
Napisano 13 Październik 201014 l gnacik, parker to producent gitar, a zainteresowanie będzie, trzeba tylko zrobić z siebie idiotę ;)
Napisano 13 Październik 201014 l Autor Przeszło mi to przez myśl, niestety nie mam pojęcia. Zdjęcie mam na kompie nawet nie wiem skąd, prawdopodobnie z Chomika, kiedyś masowo ściągałem rożne materiały z nadzieją, że kiedyś się przydadzą. Poza założeniem tej bitwy to w jakim sensie jeszcze trzeba zrobić z siebie idiotę ? ;-)
Napisano 13 Październik 201014 l Według mnie powinno być BLOG & ROLL. Rock niepotrzebny bo i tak wiadomo o co chodzi:)
Napisano 13 Październik 201014 l Poza założeniem tej bitwy to w jakim sensie jeszcze trzeba zrobić z siebie idiotę ? ;-) Nie ważne. Najważniejsze, że masz największe szanse na wygraną. Pamiętaj jakie są nagrody :D Mozliwość wymyślenia kolejnego tematu, przyczynienie się do wzrostu popularności bitew WebDesign oraz wieczna chwała na max3d.pl :-) uważałbym z takimi materiałami z chomika. ;) Ps. Zagłosuje właśnie na Ciebie :cool: