gnacik Napisano 1 Październik 2010 Napisano 1 Październik 2010 Ok, trzeba to rozkręcić, w takim razie ja zacznę: Oczywiście jeszcze nie skończone, ale tak będzie to mniej więcej wyglądać :-)
torm Napisano 12 Październik 2010 Napisano 12 Październik 2010 całkiem fajne :) to parker? popracowałbym nad typografią i dodał trochę detalu.
gnacik Napisano 13 Październik 2010 Autor Napisano 13 Październik 2010 Nie bardzo wiem o co chodzi z tym parkerem, ale jeżeli to taka czcionka to nie, logo jest eOX2 Stencil, a treść strony Gill Sans MT. Generalnie mam pomysł na całą resztę strony, ale jak widzę zainteresowanie konkursem to... ehh... wolę się zająć pracą :-/
BizU Napisano 13 Październik 2010 Napisano 13 Październik 2010 Gill Sans MT nową Helveticą? Podoba mi się projekt.
torm Napisano 13 Październik 2010 Napisano 13 Październik 2010 gnacik, parker to producent gitar, a zainteresowanie będzie, trzeba tylko zrobić z siebie idiotę ;)
gnacik Napisano 13 Październik 2010 Autor Napisano 13 Październik 2010 Przeszło mi to przez myśl, niestety nie mam pojęcia. Zdjęcie mam na kompie nawet nie wiem skąd, prawdopodobnie z Chomika, kiedyś masowo ściągałem rożne materiały z nadzieją, że kiedyś się przydadzą. Poza założeniem tej bitwy to w jakim sensie jeszcze trzeba zrobić z siebie idiotę ? ;-)
olaf Napisano 13 Październik 2010 Napisano 13 Październik 2010 jakim sensie jeszcze trzeba zrobić z siebie idiotę ? improwizuj :)
ApaczoS Napisano 13 Październik 2010 Napisano 13 Październik 2010 Według mnie powinno być BLOG & ROLL. Rock niepotrzebny bo i tak wiadomo o co chodzi:)
patataj Napisano 13 Październik 2010 Napisano 13 Październik 2010 Poza założeniem tej bitwy to w jakim sensie jeszcze trzeba zrobić z siebie idiotę ? ;-) Nie ważne. Najważniejsze, że masz największe szanse na wygraną. Pamiętaj jakie są nagrody :D Mozliwość wymyślenia kolejnego tematu, przyczynienie się do wzrostu popularności bitew WebDesign oraz wieczna chwała na max3d.pl :-) uważałbym z takimi materiałami z chomika. ;) Ps. Zagłosuje właśnie na Ciebie :cool:
Rekomendowane odpowiedzi