graphitt Napisano 17 Październik 2010 Share Napisano 17 Październik 2010 moja kobieta stwierdzila, ze juz gdzies to widziala: http://bi.gazeta.pl/im/4/8495/z8495194X,Jedna-z-aranzacji-wnetrz.jpg masz cos z tym wspolnego?? http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,8496373.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rakw Napisano 17 Październik 2010 Share Napisano 17 Październik 2010 Ale żarówki to już nie energooszczędne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PCZ Napisano 17 Październik 2010 Share Napisano 17 Październik 2010 Fajny klimat! Jednak brakuję troszkę tej iskry, tej wisienki na torcie :) Te modele na zbliżeniach wszystkie twoje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEBULA-Grafika Napisano 18 Październik 2010 Autor Share Napisano 18 Październik 2010 graphitt - mam z tym o tyle wspólnego że to moja robota :) Tak jak pisałem wcześniej najpierw był to komercyjny projekt, a potem zrobiłem to po swojemu i wystawiłem tutaj. rakw - jak klasycznie to klasycznie :) PCZ - modele detalu są na ogół kupione. Dzięki za odwiedziny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkowaty Napisano 18 Październik 2010 Share Napisano 18 Październik 2010 Witam, juz nie będę więcej słodzić bo cukrzycą to grozi rendery świetne. Mam natomiast pytanie w temacie fryrendera. Widziałem na stronie tego renderera cos takiego jak SWAP - narzędzie robi wrażenie dlatego jako użytkownik tego rendera może jest Ci znajome.Jeśli tak to chciał bym spytać jakie są warunki użycia czegoś takiego. Czy scena wymaga wcześniej podziału na coś w rodzaju id czy można zmieniać dowolnie materiały lub jakieś inne znane ograniczenia tego softu. Pozdrawiam Mirek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEBULA-Grafika Napisano 18 Październik 2010 Autor Share Napisano 18 Październik 2010 Mirkowaty dzięki :) SWAPa niestety znam tyle o ile z opisów na stronie Randomcontrol. Nie testowałem tego narzędzia. Z tego co wiem, to na materiały która mają być podmieniane nakłada się specjalny tag w edytorze materiałów fraya. Są one w jakiś sposób tak przeliczane, że można później na nich działać. Najlepiej pogrzeb na stronie randomcontrol, narzędzie sprawdza się wśród designerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkowaty Napisano 19 Październik 2010 Share Napisano 19 Październik 2010 ok dzięki za odpowiedź poczytam sobie cos więcej na ten temat bo chyba soft jest wart zachodu. Programy sa coraz szybsze sprzet coraz mocniejszy a czasy renderingow zamiast malec to rosna :) wiec szybka podmiana tekstury moze czasem uratowac zdrowie psychiczne Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi