Napisano 14 Październik 201014 l Witam. Od jakiegos czasu dlubalem model auta ogolnie okolo 3 tygodni z przerwami. Jesli chodzi o kolorki to chcialem takie uzyskac, takie lekko naciagane :) Do tego jeszcze kazdy render czarno-bialy, mam tez wersje z normalnymi kolorami ale nie takie bylo zalozenie wiec nie wzucam. Model w 3ds max 2009, render Vray, oswietlenie tylko hdrka. Za komentarze z gory dziekuje i pozdrawiam :) I do tego jeszcze zblizenie na swiatelka bo na ogolnych renderach nie widac tego.
Napisano 14 Październik 201014 l ladny modelik, duza dbalosc o szcegoly, tylko ta postprodukcja ma troszke dziwaczne kolory.
Napisano 14 Październik 201014 l Model zacny, ładne zbliżenie na reflektory. Troszkę zajechane rendery w postprodukcji.
Napisano 14 Październik 201014 l Autor Dzieki za komentarze :) Kurcze a mi sie tak podobaja te kolorki... fakt ze jakosc cierpi na tym no ale :) Jutro postaram sie dozucic jeszcze w naturalnych kolorkach.
Napisano 14 Październik 201014 l Podobnie jak koledzy wyzej- model zacny. Kolorystyka troszke za mocna ale kierunek moim zdaniem bardzo dobry! Pozdrawiam P
Napisano 14 Październik 201014 l Autor Dobra wzucam bez tych "ślicznych" kolorkow:P Te sa prawie bez postprodukcji, wiec jak komus by sie chcialo z nimi pobawic to prosze :) jestem bardzo ciekawy jak inni by to widzieli :)
Napisano 14 Październik 201014 l Modelik zacny :) Podoba mi się - z resztą kocham muscle cary :) Ja bym widział to w takich cieplutkich kolorkach:
Napisano 14 Październik 201014 l Czołem, piękny model ale grzech go psuć takim renderem. Na twoim miejscu poszedł bym w tą stronę,http://www.mikes73.com/71challenger.jpg, chodzi głównie o kolory, bo model się aż prosi o srebrną galerię :) salut. Edytowane 14 Październik 201014 l przez indian
Napisano 14 Październik 201014 l musisz generalnie 'zdjac' niebieski z auta, wogole kolorystycznie sie nie komponuje z backplate'm, a dopiero wtedy kombinuj z postprodukcja;)
Napisano 14 Październik 201014 l Model jednak miejscami nie jest gładki, szczególnie na masce. Pomysł z kolorkami też nie do końca dobry, dla tego wersje B&W w tym przypadku wyszły najlepiej. Bardzo fajny za to renderek zbliżenia na przednie reflektory. Pozdrawiam ;)
Napisano 14 Październik 201014 l Autor Dziekuje wszystkim za komentarze i opinie :) Dzis albo jutro przysiade do postprodukcji i usune ten niebieski i pokombinuje z kolorkami itd.
Napisano 16 Październik 201014 l Autor A wiec poszedlem za mysla vision3d i zmienilem lekko kolorki auta tak aby bardziej pasowaly do otoczenia. I takie juz zostawie bez tej wersji kolorowej, takie chyba najbardziej realistyczne sa. Mam nadzieje ze wyglada chociaz troche lepiej niz poprzednia wersja.
Napisano 16 Październik 201014 l eee co to za pozostałości przy szybach? Mi nie bardzo pasuje matowy lakier do muscle cara.