Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

To jest model, który zacząłem ponad rok temu... potem długo długo nic. Wrzucam do oceny w nadziei, że ten wątek pomoże mi systematycznie pchać autko do przodu :)

Jestem bardzo ciekaw Waszych opinii. Pozdrawiam :)

319102010.jpg

By grabol at 2010-10-19

3grid19102010.jpg

By grabol at 2010-10-19

1grid19102010.jpg

By grabol at 2010-10-19

119102010.jpg

By grabol at 2010-10-19

Edytowane przez grabbie

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pchaj auto do przodu :) Sam je robię, w zasadzie teraz mam zastój, ale na dniach wracam do roboty. Wg mnie jest bardzo ładnie.

Napisano

Znakomicie Panie :) Nie zastanawiałbym się czy pchać do przodu. Zwyczajnie pchałbym do przodu :cool:

Napisano

Teraz jest chyba jakaś epidemia na te A5 . Już z 6 osób robi je.

Według mnie trochę za bardzo ciachasz siatkę pod przednimi światłami i na dachu, tworzysz również jakieś dziwne figury jak np. z tyłu samochodu przy zderzaku.

Napisano
  • Autor

dzięki za opinie :) w sumie to dopiero pierwszy mój taki samochód ( w sensie rzeczywisty model auta, z blueprintów itd. ) więc różne niedociągnięcia związane z siatką na pewno się zdarzą. Jak już trochę podepcham tę furę to będę wrzucał ciąg dalszy.

Co do A5, to zacząłem go jakoś w grudniu 2008... i do dzisiaj jest to moje auto marzeń :)...póki nie zaparkuje własnego w garażu to przynajmniej model będę miał :P

Napisano

Coś Audi w modzie ostatnimi czasy:D Sam dłubie A3 i może na dniach też umieszczę w WiPie.

Co do modelu to na razie ładnie:)

Napisano
  • Autor

Wrzucam kolejny krok do przodu (..bo pcham przecież :P)

Atrapa + znaczek ( część górna ). Brakuje jeszcze listewki na dole, pod pasem tablicy rejestracyjnej, znaczka quattro oraz czujników systemu parktronic. Piszcie uwagi i spostrzeżenia :). Pozdrawiam

423102010.jpg

By grabol at 2010-10-23

523102010.jpg

By grabol at 2010-10-23

Napisano

Fajnie się zapowiada, tylko popraw tą symetrię jak mówi kolega powyżej. :)