grabbie Napisano 19 Październik 2010 Share Napisano 19 Październik 2010 (edytowane) To jest model, który zacząłem ponad rok temu... potem długo długo nic. Wrzucam do oceny w nadziei, że ten wątek pomoże mi systematycznie pchać autko do przodu :) Jestem bardzo ciekaw Waszych opinii. Pozdrawiam :) By grabol at 2010-10-19 By grabol at 2010-10-19 By grabol at 2010-10-19 By grabol at 2010-10-19 Edytowane 19 Październik 2010 przez grabbie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 19 Październik 2010 Share Napisano 19 Październik 2010 no jeszcze najtrudniejsze przed toba :D jak narazie ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 19 Październik 2010 Share Napisano 19 Październik 2010 Pchaj auto do przodu :) Sam je robię, w zasadzie teraz mam zastój, ale na dniach wracam do roboty. Wg mnie jest bardzo ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podstavsky Napisano 19 Październik 2010 Share Napisano 19 Październik 2010 Znakomicie Panie :) Nie zastanawiałbym się czy pchać do przodu. Zwyczajnie pchałbym do przodu :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos Napisano 19 Październik 2010 Share Napisano 19 Październik 2010 Teraz jest chyba jakaś epidemia na te A5 . Już z 6 osób robi je. Według mnie trochę za bardzo ciachasz siatkę pod przednimi światłami i na dachu, tworzysz również jakieś dziwne figury jak np. z tyłu samochodu przy zderzaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabbie Napisano 19 Październik 2010 Autor Share Napisano 19 Październik 2010 dzięki za opinie :) w sumie to dopiero pierwszy mój taki samochód ( w sensie rzeczywisty model auta, z blueprintów itd. ) więc różne niedociągnięcia związane z siatką na pewno się zdarzą. Jak już trochę podepcham tę furę to będę wrzucał ciąg dalszy. Co do A5, to zacząłem go jakoś w grudniu 2008... i do dzisiaj jest to moje auto marzeń :)...póki nie zaparkuje własnego w garażu to przynajmniej model będę miał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filippo Napisano 19 Październik 2010 Share Napisano 19 Październik 2010 Coś Audi w modzie ostatnimi czasy:D Sam dłubie A3 i może na dniach też umieszczę w WiPie. Co do modelu to na razie ładnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stępniu Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 fajny lakier:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabbie Napisano 23 Październik 2010 Autor Share Napisano 23 Październik 2010 Wrzucam kolejny krok do przodu (..bo pcham przecież :P) Atrapa + znaczek ( część górna ). Brakuje jeszcze listewki na dole, pod pasem tablicy rejestracyjnej, znaczka quattro oraz czujników systemu parktronic. Piszcie uwagi i spostrzeżenia :). Pozdrawiam By grabol at 2010-10-23 By grabol at 2010-10-23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubajaniak Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 Czemu ma dziurę przez środek? Użyj symetry, to automatycznie Ci połączy obie połówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quentin Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 Fajnie się zapowiada, tylko popraw tą symetrię jak mówi kolega powyżej. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi