Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nie wiem czy ten program jest Wam znany, myślę, że warto o nim wspomnieć w newsach. Freemake to całkowicie darmowy konwerter wielu formatów wideo. W najnowszej wersji tego programu zintegrowano obsługę technologii NVIDIA CUDA.

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=1455

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 3,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

swietnie - moge polecic klientom. jak bedziesz grzebal w bazach przyznaj sobie repa ode mnie ;)

Napisano

Jesli ktos uzywa - moze podzielic sie spostrzezeniami? Ostatnio mam bardzo pozytywne wrazenia z pracy na darmowym sofcie.

Napisano

Na jakims tragicznym servie to jest - polaczenie urywa sie co kilka sekund - ledwo przebrnalem przez timeouty. Co ciekawe u mnie na Win7 HP 64-bit instalator w ogole odmawia wspolpracy :(.

Napisano
  • Autor
Na jakims tragicznym servie to jest - polaczenie urywa sie co kilka sekund - ledwo przebrnalem przez timeouty. Co ciekawe u mnie na Win7 HP 64-bit instalator w ogole odmawia wspolpracy :(.

Moze nie masz tego:

To work with Freemake software, you will need .NET Framework 4.0 Client Profile. If you don't have it, Freemake setup wizard will install it to your PC.

U mnie pobralo sie bardzo szybko.

Napisano

Po dwoch restartach kompa i kilku innych kombinacjach - poszlo :). Soft fajny, ale pomimo CUDA nie powala szybkoscia.

Napisano

Adek, ja mam chyba wszystko co sie da wgrac z bibliotek szklarni :) - poprostu okazalo sie, ze instalka gryzie sie z Dreamweaverem (!) - jak go mialem otwartego to nie startowala - pierwszy raz cos takiego widzialem :).

Edytowane przez ZelvaBOi

Napisano

Dobrze wiedziec. Tez potestowalem - wszystko poszlo gladko. Brakuje mi pobawienia sie ustawieniami presetow ale jak widze ma to byc w majacej sie pojawic "SOON" nowej wersji. Jako ze czesto posylam jakies bzdurki, czesto sklejane z kilku czesci - dla mnie jak znalazl. Wrzucilem 3 rozne pliczki, zaznaczylem ze ma je polaczyc - wszystko poszlo gladko, dodatkowo zrobil plynne przejscie pomiedzy filmikami w co zwykle nie chce mi sie bawic. Przydatne malenstwo - dzieki za linka.

Napisano

Mi akurat pasujet taki preset bez kombinowania - ale ja to potrzebuje glownie zeby bajki z DVD na MP4 robic dla dzieciaka na podroz autem. Wiec specjalnie nie chce mi sie wnikac jak trzeba trzasnac 8-10 konwersji pelnego metrazu.

Edytowane przez ZelvaBOi

Napisano

No spoko - ja tez tam nie wnikam w jakies mega szczegoly ale podkrecenie paru rzeczy moze zaoszczedzic czasem sporo miejsca - przydaloby mi sie jako ze czesto wysylam filmiki mailem (zeby babcia widziala jak wnuk rosnie itd ;)). Ogolnie programik jest w porzadku i juz zapowiedzieli sporo fajnych zmian w przyszlosci. Oby tylko jedna z nich nie stala sie koniecznosc uiszczania oplaty :D

Napisano

Ja wczorajsze wieczorne testy tez moge zakonczyc stwierdzeniem pozytywnym :). Na pewno przydalby sie podglad przy kodowaniu.

Edytowane przez ZelvaBOi

Napisano

Wczoraj wyszla nowa wersja FVC i musze powiedziec ze maja we mnie nowego uzytkownika. Konwerter dal rade nawet jakiemus wiekowemu pliczkowi w rmvb, na ktorym klekaly komercyjne konwertery. Poza tym wieksza mozliwosc ingerencji w ustawienia (ale jesli ktos nie potrzebuje tego to wciaz sa presety). Jak dla mnie miodzik - wielkie dzieki za zamieszczenie newsa.