avik Napisano 2 Listopad 2010 Napisano 2 Listopad 2010 Witam, witam! Panowie, mam do zaprezentowania moją ostatnią prackę i oczywiście proszę o ocenę i krytykę. Btw. Co się tak cicho na "Mentalu" zrobiło. Nikt już nie ma z mentalem problemów?
mihpolak Napisano 3 Listopad 2010 Napisano 3 Listopad 2010 ładna wizka, podoba mi się, no ale te firanki...
Lis Napisano 3 Listopad 2010 Napisano 3 Listopad 2010 1. Za ciemno 2. wyrównaj kamerę. żeby była prostopadle to długiej ściany i równolegle do podłogi. 3. zmień firany 4. zrób glowa tam gdzie pada słońce. to tak na początek
avik Napisano 3 Listopad 2010 Autor Napisano 3 Listopad 2010 @mihpolak - dzięki :D @Lis ad. 1 - Rzeczywiście, powiedziało mi o tym już kilka osób. Wezmę to pod uwagę... ad. 2 - Masz rację. Umknęło mi to jakoś. ad. 3 - Wiem, więm... Z firanami leżę. Postaram się bardziej... postarać ;) ad. 4 - Konieczne? Btw, wielkie dzięki wam obu.
pionix Napisano 3 Listopad 2010 Napisano 3 Listopad 2010 1. Wzmocnij światło z nieba. 2. Zasłonki jasne półprzeźroczyste. 3. Bump z podłogi sio albo przynajmniej słabszy i tylko na fugach. pozdrawiam
avik Napisano 3 Listopad 2010 Autor Napisano 3 Listopad 2010 Ad. 1 - Ok. Ad. 2 - Ok Ad. 3 - Eeee.... myślałem na podłodze mocnejszy, ale ok. Zobaczę.
avik Napisano 4 Listopad 2010 Autor Napisano 4 Listopad 2010 myślę, żeby go jednak pokazać. Postaram się zapuścić kompa na noc, to na jutro coś powinno być.
avik Napisano 5 Listopad 2010 Autor Napisano 5 Listopad 2010 Dobra. Jest Następna. Porawiłem bumpa i rozjaśniłem. Poprawiłem kard (chyba) i (na pewno) wyrównałem kamerę. Z zasłonkami natomiast nic. Muszę pogrzebać w sieci, żeby zrobić wreszcie coś pożądneg. Aha, zkichany background troszku jest. Jakoś tak nieszczęśliwie wyszło, że zapomniałem zapisać orginalny plik i nadpisałem go przeróbką. Zorientowałem się jak już było za późno. Więc proszę w ocenie pominąć tło. Poprawie na finalu.
adam_m Napisano 5 Listopad 2010 Napisano 5 Listopad 2010 Kamery nie wyrównałeś, góra leci w lewą stronę. Moim zdaniem jeszcze jest za ciemno przy tylu oknach. Słońce przepala ci podłoge w miejscach w których pada.
avik Napisano 5 Listopad 2010 Autor Napisano 5 Listopad 2010 Jeśli to wszystkie błędy, to jestem sobie w stanie z nimi poradzić
avik Napisano 6 Listopad 2010 Autor Napisano 6 Listopad 2010 Dobra, mam. Poprawiłem kamerę i usunąłem przepalenia.
Rekomendowane odpowiedzi