Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ja to widzel w klimacie cyber punku i ustawil ich na dachu jakiegos drapacza z techniczna panorama w tle, w nocy albo przy zachodzie ... z tym ostatnim renderem to rozjechales klimat i wrocilbym do poprzedniego materialu \"spawna\"

poz

Napisano

noo juz lepiej aczkolwiek:

zmniejsz kat kamery i pokaz wiecej tych budynkow z ew. sloncem i zachodem :>... jakies chmurki etc :D... chocaiz nie wiem czy zdazysz :)...

Napisano

Hmmmm meatal super .... praca super .... ale to sa anioly ??? ..... A ktorego to wieku sa anioly ?? ...... Bo na nasz wiek to jeszcze nie czas z takimi startowac hehehehe :P

Napisano

WOW robi wrażenie, na prawdę dobrze, tylko pobaw się jeszcze oświetleniem bo moikm zdaniem jaieś bardziej zdelokalizowane światełko powinno zmiękczyć model i zwiększyć realizm. Popraw tą skrzyneczkę na ścianie, bardziej matowa, może jakaś nalepka z attention lub coś podobnego. Jestem ciekaw gdzie wciśniesz malca, bo to on nadaje charakteru pracy ;]

Napisano

o jaa SiD to ty:D:D:D:D Co do pracki to narazie git aczkolwiek cos mi nie pasuje w ostatnich renderach jeszcze nie jestem pewien co ale.. pracuj zobaczymy:)

PS: SiD to naprawde ty:D:D

pozdro

Napisano

No! Odnalazłemklimat tej pracy. I dzieciak zaskoczył. To na razie koncepcja z tymi kolorami, i prawa część pracy zostanie przebudowana, ale tak to mniej więcej będzie wyglądać.

Napisano

W sumie mi się nie podoba.... coś jest przekombinowane, może te jajka, nie wiem sam... Nie rigowałeś aniołka? jeśli tak, to tego nie widać, stoi sztywno jak klocek (nawet biorąc poprawkę na to, że jest z metalu). Może określenie , ze scena wygląda sztucznie nie jest na miejscu, ale jest sztywno.

Napisano

ten render na zalaczniku nr 43 bardzo mi sie podoba :) chab najbardziej mi kolorki odpowiadaja :) swietna pracka :)

Napisano

Eeee troche stylizowany dramatyzm ;/ Mi bardzo podobala sie wersja ze stojacym chlopakiem. Miala w sobie cos przyjemnego.

E: Duzy typ stoi tak pewnie, spoglada z gory, skrzydla uniesione, on ma sie smucic czy spogladac z pogarda na ofiare? ;)

Pomysl jest extra, tylko powroc do poprzedniej koncepcji plz.

[Wyedytowany dnia 2-7-2004 > eRB]

Napisano

Meg - dzięki. To była najprzyjemniejsza opinia jaką dotychczas otrzymalem, bo widzialem twoja prace, robi wrażenie.

eRB - on czeka. Niestety, tamta miała nie ten klimat. Zobacz jak świetnie ten dzieciak wyglada teraz.

Napisano

Najbardziej kocham ten tytuł pracy ;]

Pracka świetna, klimacik jest genialny i chyba to jest najważniejsze(poza tytułem ;p) Jednym słowem gratuluję!

Napisano

no pomysl jest super ! przemyslany nie tak jak moje chaos i tyle :) dzieciak w tej metalowej \"kolysce\" jest tak jak wert gadal pasujacy do tytuly i emu naj odpowiada hmm unioslabym go troche tylko tak jaby wzlatywal (ale caly czas przytwierdzony do kabli ) ale to twoja koncepcja i mysle ze zrobisz jak uwarzasz :)

pikna pracka na pulpit ;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności