Napisano 9 Listopad 201014 l Cześć! zakładam teczke, długo nad tym myślałem ale co tam.. trzeba sie jakoś rozwinąc. Licze na krytyke i pomoc z waszej strony :) Moje marzenie to animacja ale pewnie skonczy się to tak że rysunek tylko bedzie pomagał mi przy pracy w 3d...... ołówek: martwa z autoportretem: kilka nudnych martwych (olej) : Co jakiś czas chce naprzemian rysować ludzi z fot, z wyobrazni, z natury. Narazie wrzucam z wyobrazni (bez żadnych refek): i twarze strasznie lecą kiczem za mało zróżnicowane jescze jescze jakies thumby.. pozdro ;) Edytowane 9 Listopad 201014 l przez SCORPI
Napisano 9 Listopad 201014 l Dwa pierwsze rysunki mają wyjątkowo wiele charakteru. Robią na mnie duże wrażenie.
Napisano 9 Listopad 201014 l Ta nudna martwa wcale nie taka nudna. Jedne z lepszych jakie ostatnio pojawiły się na forum. Ołóweczek nie przypadł mi specjalnie do gustu, chyba nie przepadam za takimi klimatami. Thumby wpadają w oko.
Napisano 11 Listopad 201014 l Autor Miles Davis, wip ale nie wiem czy pociągne dalej. Poza itp z głowy. Na początku starałem się zrobić karykature ale coś nie poszło ;) Edytowane 12 Listopad 201014 l przez SCORPI
Napisano 11 Listopad 201014 l Uważaj... 2D wciąga. Ja dla niego 3D porzuciłem=]. Ciężko jest się oprzeć magii nieruchomego obrazu. Miles ma chyba za duże łapy, i w trąbce mi elipsy brakuje, znaczy obrócił bym ją lekko w osi X ku obserwatorowi. Kolorki ciekawe. Pzdr.
Napisano 12 Listopad 201014 l Mnie się ogólnie bardzo podoba :) Szczególnie thumby - dobra kompozycja i świetnie pracujesz walorem.
Napisano 16 Listopad 201014 l Autor dzięki za ostrzeżenie emmilius. kilka póz z głowy, mniejwięcej próbowałem przedstawić jakiś ruch: i główy rysowane długopisem z google: Edytowane 16 Listopad 201014 l przez SCORPI
Napisano 26 Styczeń 201114 l Jakoś nie mogę znaleźć Twoich prac w srebrnej i złotej galerii, a chętnie bym rzucił okiem. To co robisz, jest bardzo poprawne. Jedynie murzyn z saksofonem wyszedł tragicznie. W martwych widać, że bardzo wiernie oddajesz kolory, czy to na minus czy na plus to zależy do czego dążysz.
Napisano 26 Styczeń 201114 l pierwszy gwasz swietny :) no i to ostatnie z perspektywy tez swietne :) a jakies nowe martwe beda;)?