SCORPI Napisano 9 Listopad 2010 Napisano 9 Listopad 2010 (edytowane) Cześć! zakładam teczke, długo nad tym myślałem ale co tam.. trzeba sie jakoś rozwinąc. Licze na krytyke i pomoc z waszej strony :) Moje marzenie to animacja ale pewnie skonczy się to tak że rysunek tylko bedzie pomagał mi przy pracy w 3d...... ołówek: martwa z autoportretem: kilka nudnych martwych (olej) : Co jakiś czas chce naprzemian rysować ludzi z fot, z wyobrazni, z natury. Narazie wrzucam z wyobrazni (bez żadnych refek): i twarze strasznie lecą kiczem za mało zróżnicowane jescze jescze jakies thumby.. pozdro ;) Edytowane 9 Listopad 2010 przez SCORPI
SBT77 Napisano 9 Listopad 2010 Napisano 9 Listopad 2010 Dwa pierwsze rysunki mają wyjątkowo wiele charakteru. Robią na mnie duże wrażenie.
Bedyk Napisano 9 Listopad 2010 Napisano 9 Listopad 2010 martwota z walizka i ta powyżej, miodzio thumby, niekulawe
Paweł Kaczmarczyk Napisano 9 Listopad 2010 Napisano 9 Listopad 2010 Ta nudna martwa wcale nie taka nudna. Jedne z lepszych jakie ostatnio pojawiły się na forum. Ołóweczek nie przypadł mi specjalnie do gustu, chyba nie przepadam za takimi klimatami. Thumby wpadają w oko.
SCORPI Napisano 11 Listopad 2010 Autor Napisano 11 Listopad 2010 (edytowane) Miles Davis, wip ale nie wiem czy pociągne dalej. Poza itp z głowy. Na początku starałem się zrobić karykature ale coś nie poszło ;) Edytowane 12 Listopad 2010 przez SCORPI
emmilius Napisano 11 Listopad 2010 Napisano 11 Listopad 2010 Uważaj... 2D wciąga. Ja dla niego 3D porzuciłem=]. Ciężko jest się oprzeć magii nieruchomego obrazu. Miles ma chyba za duże łapy, i w trąbce mi elipsy brakuje, znaczy obrócił bym ją lekko w osi X ku obserwatorowi. Kolorki ciekawe. Pzdr.
Einule Napisano 12 Listopad 2010 Napisano 12 Listopad 2010 Mnie się ogólnie bardzo podoba :) Szczególnie thumby - dobra kompozycja i świetnie pracujesz walorem.
SCORPI Napisano 16 Listopad 2010 Autor Napisano 16 Listopad 2010 (edytowane) dzięki za ostrzeżenie emmilius. kilka póz z głowy, mniejwięcej próbowałem przedstawić jakiś ruch: i główy rysowane długopisem z google: Edytowane 16 Listopad 2010 przez SCORPI
SCORPI Napisano 26 Styczeń 2011 Autor Napisano 26 Styczeń 2011 gwasz ze zdjęć uczelniane zadanie z perspektywy:
ZiN Napisano 26 Styczeń 2011 Napisano 26 Styczeń 2011 Jakoś nie mogę znaleźć Twoich prac w srebrnej i złotej galerii, a chętnie bym rzucił okiem. To co robisz, jest bardzo poprawne. Jedynie murzyn z saksofonem wyszedł tragicznie. W martwych widać, że bardzo wiernie oddajesz kolory, czy to na minus czy na plus to zależy do czego dążysz.
BetiiX Napisano 26 Styczeń 2011 Napisano 26 Styczeń 2011 pierwszy gwasz swietny :) no i to ostatnie z perspektywy tez swietne :) a jakies nowe martwe beda;)?
Rekomendowane odpowiedzi