Napisano 10 Listopad 201014 l 2:20? nie żebym miał cos do tego ale mysle ze na 2h powinno sie poprzestac. to tylko w koncu zabawa a niedlugo bedzie 10h... no ale temat bardzo ciekawy:) moze wezme udzial ale narazie nie wiem z czym mi sie to kojarzy, no oprocz nierownego lustra;]
Napisano 10 Listopad 201014 l @kakaku ma racje. bylo 1,5h, jest 2h i to powinno kazdemu wystarczyc. Robi sie z tym czasem niezdrowo. Chcial bym jeszcze sprostowac jeden z punktow regulaminu....nie korzystamy z dowolnego softu. To jest speed modeling wiec wszystkie sculptory odpadaja. Speedsculpting jest osobna zabawa. Temat 'Czaszka' TUTAJ. I tak jak to bylo nie korzystamy z modeli pokazywanych juz wczesniej. Pozdrawiam. Edytowane 10 Listopad 201014 l przez fishinthewater
Napisano 10 Listopad 201014 l Autor Przykro mi że dałem za dużo czasu, ale tego nie zmienię. @slowiak masz rację z tym softem.
Napisano 10 Listopad 201014 l no z fajnego pomysłu z 1.5 godzinnym niezobowiązującym speedem robi się jakiś challange, temat fajny ale czekam do następnego :) salut.
Napisano 10 Listopad 201014 l Temat super ale na speedsculpting. Obawiam się, że może pozostać bez echa :(
Napisano 10 Listopad 201014 l Hmm trochę ten standard czasowy uważam za przesadzony. Myślę że Ci co nie czują nowych zasad i tak będą robić 1,5 godziny. A temat Fajny i ciekawy, ale jakoś nie wiem z której strony ugryźć.
Napisano 11 Listopad 201014 l No dobra to ja daje obrazek, ktory chyba kazdy ma przed oczami pod koniec dobrej imprezy :)
Napisano 11 Listopad 201014 l w końcu regulamin doczekał się schludnej i estetycznej oprawy. tak trzymać!
Napisano 11 Listopad 201014 l w koncu mozna pomodelować „krzywo” :) edit: obiekty pozbawione tylko textur ? ciekawie sie robi :P Edytowane 11 Listopad 201014 l przez cortes
Napisano 13 Listopad 201014 l 2:20 to za dużo zrobiłem wszystko poniżej 2h scenka składa się z 2 częsci nie wiem czy mogę użyć ps aby to złożyć ale: pierwszy obraz to lusterko, drugi to obraz w nim, no i jeszcze narzedzia zbrodni, oraz siateczki - bardzo proste EDIT: wrzucam jeszcze raz z wersją poglądową ocb :) Edytowane 17 Listopad 201014 l przez cortes
Napisano 13 Listopad 201014 l Autor Na razie nie będę komentował prac, tylko podziękuję za przyłączenie się do zabawy :)
Napisano 14 Listopad 201014 l No to i ja wezmę udział. Coś z serii: broń super bohatera z filmu "super" akcji. Zawsze celna, niezawodna, no i z niekończącym się magazynkiem;)
Napisano 16 Listopad 201014 l Jak narazie fajnie:) Mam 25min modelowania i super za.....dol, ale tym razem dam radę i wrzucę. Moze jutro w szkole jak zapuszcze ciekawa muze w sluchawce (bo tylko jedna mi dziala) to znajde czas na dokonczenie :) Badz co zdarze:)
Napisano 16 Listopad 201014 l Ja tak strasznie na szybko , nie mam zupelnie czasu takze posiedzialem nad tym niecala godzinke, a deadline jutro o 20 takze nic nie zdążę juz zrobic, zatem wrzucam co mam. Wlasciwie to taka mała scena, ale taki temat, takze trudno sie na jakis jeden przedmiot zdobyc.. Mysle, ze w ogole w przyszlosci zabiore sie za ta scene od poczatku.. Pozdrawiam
Napisano 17 Listopad 201014 l Cześć, Moja praca: W krzywym zwierciadle: Awans. Modelowania to tu dużo nie było, ale chciałem pokazać pomysł. Pozdrawiam. wrzucam widoki z dodanym tytułem, na potrzeby sondy. Edytowane 18 Listopad 201014 l przez asdaq
Napisano 17 Listopad 201014 l Niestety już po terminie ale natchnienie jakieś naszło i gdyby nie 2GB ramu i za wiele poly to zdążyłbym do 20. Nie mniej jednak, moja wizja:
Napisano 18 Listopad 201014 l Autor @pin_pon: Szkoda :| Zapraszam do głosowania http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=72238
Napisano 18 Listopad 201014 l @MAJKOL3D czemu szkoda? Przeciez sonde robiles dzisiaj, mysle ze nikt by sie nie obrazil jak bys @pim_pon'a dodal do glosowania mimo ze po terminie...przeciez to tylko zabawa. Widac ze chlopak sie mocno napracowal.