Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 15,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

2:20? nie żebym miał cos do tego ale mysle ze na 2h powinno sie poprzestac. to tylko w koncu zabawa a niedlugo bedzie 10h... no ale temat bardzo ciekawy:) moze wezme udzial ale narazie nie wiem z czym mi sie to kojarzy, no oprocz nierownego lustra;]

Napisano

@kakaku ma racje. bylo 1,5h, jest 2h i to powinno kazdemu wystarczyc. Robi sie z tym czasem niezdrowo.

Chcial bym jeszcze sprostowac jeden z punktow regulaminu....nie korzystamy z dowolnego softu. To jest speed modeling wiec wszystkie sculptory odpadaja. Speedsculpting jest osobna zabawa. Temat 'Czaszka' TUTAJ.

I tak jak to bylo nie korzystamy z modeli pokazywanych juz wczesniej.

Pozdrawiam.

Edytowane przez fishinthewater

Napisano
  • Autor

Przykro mi że dałem za dużo czasu, ale tego nie zmienię. @slowiak masz rację z tym softem.

Napisano

no z fajnego pomysłu z 1.5 godzinnym niezobowiązującym speedem robi się jakiś challange, temat fajny ale czekam do następnego :)

salut.

Napisano

Temat super ale na speedsculpting. Obawiam się, że może pozostać bez echa :(

Napisano

Hmm trochę ten standard czasowy uważam za przesadzony. Myślę że Ci co nie czują nowych zasad i tak będą robić 1,5 godziny. A temat Fajny i ciekawy, ale jakoś nie wiem z której strony ugryźć.

Napisano

No dobra to ja daje obrazek, ktory chyba kazdy ma przed oczami pod koniec dobrej imprezy :)

kieliszek.jpg

Napisano

w koncu mozna pomodelować „krzywo” :)

edit: obiekty pozbawione tylko textur ? ciekawie sie robi :P

Edytowane przez cortes

Napisano

2:20 to za dużo zrobiłem wszystko poniżej 2h

scenka składa się z 2 częsci nie wiem czy mogę użyć ps aby to złożyć ale:

pierwszy obraz to lusterko, drugi to obraz w nim, no i jeszcze narzedzia zbrodni, oraz siateczki - bardzo proste

speedvx.jpg

EDIT: wrzucam jeszcze raz z wersją poglądową ocb :)

Edytowane przez cortes

Napisano
  • Autor

Na razie nie będę komentował prac, tylko podziękuję za przyłączenie się do zabawy :)

Napisano

No to i ja wezmę udział. Coś z serii: broń super bohatera z filmu "super" akcji. Zawsze celna, niezawodna, no i z niekończącym się magazynkiem;)

sigalgunfinal.jpg

Napisano

Jak narazie fajnie:)

Mam 25min modelowania i super za.....dol, ale tym razem dam radę i wrzucę. Moze jutro w szkole jak zapuszcze ciekawa muze w sluchawce (bo tylko jedna mi dziala) to znajde czas na dokonczenie :) Badz co zdarze:)

Napisano

Ja tak strasznie na szybko , nie mam zupelnie czasu takze posiedzialem nad tym niecala godzinke, a deadline jutro o 20 takze nic nie zdążę juz zrobic, zatem wrzucam co mam. Wlasciwie to taka mała scena, ale taki temat, takze trudno sie na jakis jeden przedmiot zdobyc.. Mysle, ze w ogole w przyszlosci zabiore sie za ta scene od poczatku.. Pozdrawiam

krzywo.jpg

Napisano

@velendil swietne!

Edytowane przez fishinthewater

Napisano

Cześć,

Moja praca:

W krzywym zwierciadle: Awans.

mixr.jpg

Modelowania to tu dużo nie było, ale chciałem pokazać pomysł.

Pozdrawiam.

wrzucam widoki z dodanym tytułem, na potrzeby sondy.

mixtitle.jpg

Edytowane przez asdaq

Napisano

Niestety już po terminie ale natchnienie jakieś naszło i gdyby nie 2GB ramu i za wiele poly to zdążyłbym do 20. Nie mniej jednak, moja wizja:

2ppbk93.png

Napisano

@MAJKOL3D czemu szkoda? Przeciez sonde robiles dzisiaj, mysle ze nikt by sie nie obrazil jak bys @pim_pon'a dodal do glosowania mimo ze po terminie...przeciez to tylko zabawa.

Widac ze chlopak sie mocno napracowal.