MAJKOL3D Napisano 10 Listopad 2010 Share Napisano 10 Listopad 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 10 Listopad 2010 Share Napisano 10 Listopad 2010 2:20? nie żebym miał cos do tego ale mysle ze na 2h powinno sie poprzestac. to tylko w koncu zabawa a niedlugo bedzie 10h... no ale temat bardzo ciekawy:) moze wezme udzial ale narazie nie wiem z czym mi sie to kojarzy, no oprocz nierownego lustra;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 10 Listopad 2010 Share Napisano 10 Listopad 2010 (edytowane) @kakaku ma racje. bylo 1,5h, jest 2h i to powinno kazdemu wystarczyc. Robi sie z tym czasem niezdrowo. Chcial bym jeszcze sprostowac jeden z punktow regulaminu....nie korzystamy z dowolnego softu. To jest speed modeling wiec wszystkie sculptory odpadaja. Speedsculpting jest osobna zabawa. Temat 'Czaszka' TUTAJ. I tak jak to bylo nie korzystamy z modeli pokazywanych juz wczesniej. Pozdrawiam. Edytowane 10 Listopad 2010 przez fishinthewater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKOL3D Napisano 10 Listopad 2010 Autor Share Napisano 10 Listopad 2010 Przykro mi że dałem za dużo czasu, ale tego nie zmienię. @slowiak masz rację z tym softem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 10 Listopad 2010 Share Napisano 10 Listopad 2010 no z fajnego pomysłu z 1.5 godzinnym niezobowiązującym speedem robi się jakiś challange, temat fajny ale czekam do następnego :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 10 Listopad 2010 Share Napisano 10 Listopad 2010 Temat super ale na speedsculpting. Obawiam się, że może pozostać bez echa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 10 Listopad 2010 Share Napisano 10 Listopad 2010 Hmm trochę ten standard czasowy uważam za przesadzony. Myślę że Ci co nie czują nowych zasad i tak będą robić 1,5 godziny. A temat Fajny i ciekawy, ale jakoś nie wiem z której strony ugryźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yasamaru Napisano 10 Listopad 2010 Share Napisano 10 Listopad 2010 dla zabawy w 30min.;) soft: max 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 Nie ma co narzekać, trzeba robic : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 No dobra to ja daje obrazek, ktory chyba kazdy ma przed oczami pod koniec dobrej imprezy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 w końcu regulamin doczekał się schludnej i estetycznej oprawy. tak trzymać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 (edytowane) w koncu mozna pomodelować „krzywo” :) edit: obiekty pozbawione tylko textur ? ciekawie sie robi :P Edytowane 11 Listopad 2010 przez cortes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 13 Listopad 2010 Share Napisano 13 Listopad 2010 (edytowane) 2:20 to za dużo zrobiłem wszystko poniżej 2h scenka składa się z 2 częsci nie wiem czy mogę użyć ps aby to złożyć ale: pierwszy obraz to lusterko, drugi to obraz w nim, no i jeszcze narzedzia zbrodni, oraz siateczki - bardzo proste EDIT: wrzucam jeszcze raz z wersją poglądową ocb :) Edytowane 17 Listopad 2010 przez cortes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 13 Listopad 2010 Share Napisano 13 Listopad 2010 zloz w ps'ie dla samego siebie i zebym ja skumal o co chodzi : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 13 Listopad 2010 Share Napisano 13 Listopad 2010 no chyba nie az tak trudno :) tak na szybko : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKOL3D Napisano 13 Listopad 2010 Autor Share Napisano 13 Listopad 2010 Na razie nie będę komentował prac, tylko podziękuję za przyłączenie się do zabawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 14 Listopad 2010 Share Napisano 14 Listopad 2010 No to i ja wezmę udział. Coś z serii: broń super bohatera z filmu "super" akcji. Zawsze celna, niezawodna, no i z niekończącym się magazynkiem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 16 Listopad 2010 Share Napisano 16 Listopad 2010 co tak mało chętnych ? : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 16 Listopad 2010 Share Napisano 16 Listopad 2010 sam jeszcze nie pokazałeś*nic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juzwa Napisano 16 Listopad 2010 Share Napisano 16 Listopad 2010 Jak narazie fajnie:) Mam 25min modelowania i super za.....dol, ale tym razem dam radę i wrzucę. Moze jutro w szkole jak zapuszcze ciekawa muze w sluchawce (bo tylko jedna mi dziala) to znajde czas na dokonczenie :) Badz co zdarze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 16 Listopad 2010 Share Napisano 16 Listopad 2010 Ja tak strasznie na szybko , nie mam zupelnie czasu takze posiedzialem nad tym niecala godzinke, a deadline jutro o 20 takze nic nie zdążę juz zrobic, zatem wrzucam co mam. Wlasciwie to taka mała scena, ale taki temat, takze trudno sie na jakis jeden przedmiot zdobyc.. Mysle, ze w ogole w przyszlosci zabiore sie za ta scene od poczatku.. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 16 Listopad 2010 Share Napisano 16 Listopad 2010 (edytowane) @velendil swietne! Edytowane 17 Listopad 2010 przez fishinthewater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asdaq Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 (edytowane) Cześć, Moja praca: W krzywym zwierciadle: Awans. Modelowania to tu dużo nie było, ale chciałem pokazać pomysł. Pozdrawiam. wrzucam widoki z dodanym tytułem, na potrzeby sondy. Edytowane 18 Listopad 2010 przez asdaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Pomysl fajny : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKOL3D Napisano 17 Listopad 2010 Autor Share Napisano 17 Listopad 2010 @asdaq: połącz swoje screeny w jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pim_pon Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Niestety już po terminie ale natchnienie jakieś naszło i gdyby nie 2GB ramu i za wiele poly to zdążyłbym do 20. Nie mniej jednak, moja wizja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKOL3D Napisano 18 Listopad 2010 Autor Share Napisano 18 Listopad 2010 @pin_pon: Szkoda :| Zapraszam do głosowania http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=72238 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 @MAJKOL3D czemu szkoda? Przeciez sonde robiles dzisiaj, mysle ze nikt by sie nie obrazil jak bys @pim_pon'a dodal do glosowania mimo ze po terminie...przeciez to tylko zabawa. Widac ze chlopak sie mocno napracowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi