Vit Napisano 15 Listopad 2010 Napisano 15 Listopad 2010 (edytowane) ciekaw jest waszych sugestii Edytowane 16 Listopad 2010 przez Vit
tweety Napisano 16 Listopad 2010 Napisano 16 Listopad 2010 moja pierwsza sugestia znajduje się w upomnieniu pozdrawiam
Vit Napisano 16 Listopad 2010 Autor Napisano 16 Listopad 2010 praca jest napodstwie tuta choc pozmienialem modele i oswietlenie, i niektóre materiały,
Vega Napisano 16 Listopad 2010 Napisano 16 Listopad 2010 Proszę zmienić nazwę tematu na zgodna z regulaminem działu WIP.
Vit Napisano 16 Listopad 2010 Autor Napisano 16 Listopad 2010 Nie bardzo wiem jak to zrobić mozesz pomóc ? Proszę zmienić nazwę tematu na zgodna z regulaminem działu WIP.
tweety Napisano 16 Listopad 2010 Napisano 16 Listopad 2010 edycja pierwszego postu -> wyslij (zaawansowane) -> pole tytuł i zmiana na Scena 3d: interior
gientekwl Napisano 16 Listopad 2010 Napisano 16 Listopad 2010 no sorki, ale z Tobą się nie zgodzę... sposób oświetlenia jest niemal identyczny jak z cgtuts. Ale... może poćwicz na tej scenie swego skilla !? Powodzenia
Camel Napisano 16 Listopad 2010 Napisano 16 Listopad 2010 Vit dopiero się uczy ;) http://cg.tutsplus.com/tutorials/autodesk-3ds-max/modelling-and-rendering-an-interior-scene-in-3ds-max/ http://cg.tutsplus.com/tutorials/autodesk-3ds-max/modelling-rendering-an-interior-scene-using-3ds-max-and-vray-day-2/
Vit Napisano 16 Listopad 2010 Autor Napisano 16 Listopad 2010 no ucze sie chlopacy ;) z resztą w dziale rendering/vray pisalem że jest moja pierwsza przygoda z vrayem, że napodstwie tuta, ja tą pracę wystawilem nie po to że sie chwale "oo patrzcie mój pomysł, moja aranżacja, wszystko moje" raczej zależy mi na uwagach co jest do poprawy a nie gdzie można znależć tego tuta bo to jakby nic do żeczy nie wnosi oraz nie jest ideą tego kanału forum.
Rekomendowane odpowiedzi