Gość Sewer15 Napisano 25 Listopad 2010 Share Napisano 25 Listopad 2010 Czy słyszł ktoś o wzmożonych kontrolach policyjnych w studiach projektowych i architektnonicznych? Podobno szukają z BSA pirackiego softu. To jakaś większa akcja???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 25 Listopad 2010 Share Napisano 25 Listopad 2010 a z której pracowni piszesz :) ?? hy hy hy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 25 Listopad 2010 Share Napisano 25 Listopad 2010 Ty nie trac czasu na pytania tylko reinstaluj te triale! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velopl Napisano 25 Listopad 2010 Share Napisano 25 Listopad 2010 Hahahahahaha jaki mily akcent na dobranoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 25 Listopad 2010 Share Napisano 25 Listopad 2010 pheheheheh... wesoło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1084 Napisano 27 Listopad 2010 Share Napisano 27 Listopad 2010 Czyżby kolega miał coś na sumieniu? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowi Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 Jeśli masz na pieńku z konkurencją to możesz się bać, jeśli nie to i tak jest się czego bać :) bo nie znasz dnia, ani godziny ;) ja współpracuję z 3 biurami z różnej części polski, każde z nich ma w pełni oryginalne oprogramowanie i od początku działalności średnio 10 - 15 lat nikt z nich nie miał żadnej kontroli z tym związanej. Wiec może policja wie co gdzie i jak :), może (jeśli chodzi o kontrole) to teraz zamiast kontrolować studentów siedzących w akademikach, przerzucili się na biura projektowe ;) Pozdro Nowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 z tego co wiem, nie mają jetpacków więc najlepiej skakać przez okno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 Ja słyszałem że to oni przez okna wchodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 to marokańczycy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 Nie pękaj i weź się w garść bo cię namierzą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 z tym się nie spotkałem, ale jeżeli sierść Twojego kota się jeży to znaczy ze omiatają Twój dom falami radiowymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowi Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 Kontrolerzy nie mają broni, ale sami zwykle nie przychodzą lecz z policjantami jak to jakaś większa akcja, a oni na pewno mają broń. Więc nie radze rzucać pendrivami i innymi urządzeniami plug & play ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 Nie martwcie się. Zorganizujemy na max3d zbiórkę paczek i wyślemy delegację z odwiedzinami do zakładu karnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 a czy paczki na święta też można tu zamówić ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sandman Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 Olej triale... Jest tak, jeżeli jesteś studentem to zainstaluj sobie wersje studenckie i będzie git... Albo najlepiej zatrudnij piratów niech pracują na piratach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Użytkownik Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 odłóź kasę na kota, odłóź kasę na odlota, odłóź kasę na kitekata, odłóż kasę na adwokata. Fedzie mają Twój IP więc wiesz.. A tak to może zaciągnij kredyt, kup legalny soft. Najważniejsze, że będziesz na legalu. Ja pier***** !!! czy można coś głupszego, bardziej irytującego napisać ? Powiedz mi czy ktoś Cię tak w realu lubi? Masz jakiś znajomych? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 o, widze ze urok osobisty Duny nadal działa... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 omiatają! LOL! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi