Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Czy słyszł ktoś o wzmożonych kontrolach policyjnych w studiach projektowych i architektnonicznych? Podobno szukają z BSA pirackiego softu. To jakaś większa akcja????

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 4,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jeśli masz na pieńku z konkurencją to możesz się bać, jeśli nie to i tak jest się czego bać :) bo nie znasz dnia, ani godziny ;) ja współpracuję z 3 biurami z różnej części polski, każde z nich ma w pełni oryginalne oprogramowanie i od początku działalności średnio 10 - 15 lat nikt z nich nie miał żadnej kontroli z tym związanej.

Wiec może policja wie co gdzie i jak :), może (jeśli chodzi o kontrole) to teraz zamiast kontrolować studentów siedzących w akademikach, przerzucili się na biura projektowe ;)

Pozdro Nowi

Napisano

z tego co wiem, nie mają jetpacków więc najlepiej skakać przez okno.

Napisano

z tym się nie spotkałem, ale jeżeli sierść Twojego kota się jeży to znaczy ze omiatają Twój dom falami radiowymi.

Napisano

Kontrolerzy nie mają broni, ale sami zwykle nie przychodzą lecz z policjantami jak to jakaś większa akcja, a oni na pewno mają broń.

Więc nie radze rzucać pendrivami i innymi urządzeniami plug & play ;)

Napisano

Nie martwcie się. Zorganizujemy na max3d zbiórkę paczek i wyślemy delegację z odwiedzinami do zakładu karnego.

Napisano

a czy paczki na święta też można tu zamówić ? :P

Napisano

Olej triale... Jest tak, jeżeli jesteś studentem to zainstaluj sobie wersje studenckie i będzie git...

Albo najlepiej zatrudnij piratów niech pracują na piratach :P

Napisano
odłóź kasę na kota,

odłóź kasę na odlota,

odłóź kasę na kitekata,

odłóż kasę na adwokata.

Fedzie mają Twój IP więc wiesz..

A tak to może zaciągnij kredyt, kup legalny soft. Najważniejsze, że będziesz na legalu.

Ja pier***** !!! czy można coś głupszego, bardziej irytującego napisać ? Powiedz mi czy ktoś Cię tak w realu lubi? Masz jakiś znajomych?