Napisano 25 Listopad 201014 l Czy słyszł ktoś o wzmożonych kontrolach policyjnych w studiach projektowych i architektnonicznych? Podobno szukają z BSA pirackiego softu. To jakaś większa akcja????
Napisano 5 Grudzień 201014 l Jeśli masz na pieńku z konkurencją to możesz się bać, jeśli nie to i tak jest się czego bać :) bo nie znasz dnia, ani godziny ;) ja współpracuję z 3 biurami z różnej części polski, każde z nich ma w pełni oryginalne oprogramowanie i od początku działalności średnio 10 - 15 lat nikt z nich nie miał żadnej kontroli z tym związanej. Wiec może policja wie co gdzie i jak :), może (jeśli chodzi o kontrole) to teraz zamiast kontrolować studentów siedzących w akademikach, przerzucili się na biura projektowe ;) Pozdro Nowi
Napisano 6 Grudzień 201014 l z tym się nie spotkałem, ale jeżeli sierść Twojego kota się jeży to znaczy ze omiatają Twój dom falami radiowymi.
Napisano 6 Grudzień 201014 l Kontrolerzy nie mają broni, ale sami zwykle nie przychodzą lecz z policjantami jak to jakaś większa akcja, a oni na pewno mają broń. Więc nie radze rzucać pendrivami i innymi urządzeniami plug & play ;)
Napisano 6 Grudzień 201014 l Nie martwcie się. Zorganizujemy na max3d zbiórkę paczek i wyślemy delegację z odwiedzinami do zakładu karnego.
Napisano 6 Grudzień 201014 l Olej triale... Jest tak, jeżeli jesteś studentem to zainstaluj sobie wersje studenckie i będzie git... Albo najlepiej zatrudnij piratów niech pracują na piratach :P
Napisano 8 Grudzień 201014 l odłóź kasę na kota, odłóź kasę na odlota, odłóź kasę na kitekata, odłóż kasę na adwokata. Fedzie mają Twój IP więc wiesz.. A tak to może zaciągnij kredyt, kup legalny soft. Najważniejsze, że będziesz na legalu. Ja pier***** !!! czy można coś głupszego, bardziej irytującego napisać ? Powiedz mi czy ktoś Cię tak w realu lubi? Masz jakiś znajomych?