Plugawiciel Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 witam jesli ktos widzial moje poprzednie modele to wie ze malowanie teksturek nie jest moja dobra strona. Przy tym modelu przykładałem sie jak moglem a i tak efekt nie jest taki jak bym oczekiwał. Jesli ktos mial by ochote sie wypoweidzec , to bardzo prosze pozdro lowpoly 3dmax Zpędzel 7,5 mil Normal / AO /siatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Hehe, nawet śmiesznie wygląda:) Proporcje strasznie słabo, wygląda jak płaski sześciam z kończynami. Szersze uda, większe stopy, lekko zgięty w korpusie (a nie tak jak teraz pochylony na sztywno w pasie), może nieco większe dłonie. Na difuse przejarane czernie, przejarany specular, jednolicie wyglądający taki sam metal. Plus dla Ciebie, że detal jest w miare sensownie rozłożony oraz to że złamałeś symetrię na korpusie. Na przyszłość bardziej popracuj nad proporcjami bo model teraz wygląda nieatrakcyjnie. Nawet na low teraz możesz spróbować powiekszać/zmniejszać poszczególne części ciała by znaleźć coś fajniejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 A mi się kolorki podobają, może rozmyte za bardzo. Całość nie wprawiła mnei w osłupienie ale jako jakiś enemy w gierce chyba by pasował całkiem nieźle ten twój małpiszon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plugawiciel Napisano 1 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2010 hey dzieki za cenne uwagi , w miare mozliwosci poprawile conieco dzieki uwag levusa , dzieki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 TIMESPLITTERRRRSSSSS :O Nie no powaznie jak na to spojrzalem to bylo moje skojarzenie. Ja bym palete kolorow zlamal. Czerwone akcenty przy tej palecie brazow by ladnie wygladaly. Niebieski bardziej do szarosci by pasowal wiec czerwien prawie bordo. ALe to ja. A model twoj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cookie_Monster Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 Za duzo bajek ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi