bartonfink Napisano 7 Czerwiec 2004 Share Napisano 7 Czerwiec 2004 Jeśli tylko dorwe jakąś pracke na wakacje to stanowcze TAK Jeśli ktoś się martwi że po 1 razie bedzie musiał odłożyć plytke o wartości 100 zl na półke - to niech pomyśli o tym iż - bedą mogły z niej korzystać jego dzieci, dzieci jego dzieci.... Zróbcie dokładną liste tego co sie znajdzie na poszczególnych płytach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trogi Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 A czy będom dostepne jakieś napisy po poslsku do tego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Niestety napisow po polsku nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaster Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 ja nie glosuje bo nie ma jednej opcji a tak pozatym jak to ma byc po EN to ja dziekuje, nie jestem z anglika dobry a juz nie powiem ze bardzo dobry, poprostu znam to co musze wiec jesli bedzie po EN to nie jestem zainteresowny jesli bylo by po PL to bym sie zastanawial i na 90% bym kupil. Taka jest moja opinia a glosu i tak nie oddam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 bardzo dziwne (zeby nie powiedziec nierozsadne) zachowanie ze strone EM... skoro juz robia specjalna promocje dla polakow to wg mnie oczywistym byloby zrobienie polskich napisow. niepotrzebnie sami sie pozbawiaja klientow. robienie oddzielnej versji jezykowej byolby zbyt kosztowne i mijaloby sie z celem ale cos takiego jak polskie napisy to chyba nie problem...duzo ludzi, chociazby z tego forum, nie do konca rozumie angielskich tutkow, a o sluchaniu nawijajacego jankesa juz nie wspominam nawet... but it\'s ain\'t my problem anyway... [Wyedytowany dnia 16-6-2004 > dirty] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 Jak widac zainteresowanie nie jest takie duze, a i tak pewnie nie wszyscy, ktorzy sie zadeklarowali naprawde wydaliby pieniadze. Zyski w Polsce beda pewnie smiesznie male, wiec jakos sie nie dziwie, ze chlopcy z Evermotion uderzaja na Zachod. Mnie to wisi, przygode z angielskim zaczalem jakies 14 lat temu ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 true true ale chodzilo mi o to ze skoro juz robia specjalna promocje dla polakow to jakis glupi plik z napisami tez by sie przydal chyba ;) mi tez to rybka bo, nie chwalac sie, angola znam dobrze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 Drug nie wszyscy urodzili sie \"geniuszami\" :P :) anyway, moze kupie tez, ale to dopiero po komentarzach osob ktore juz to zrobilo. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 \"Drug nie wszyscy urodzili sie \"geniuszami\" :P :)\" Ja tez nie. Geniuszem stalem sie pozniej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LittleDog Napisano 11 Lipiec 2004 Share Napisano 11 Lipiec 2004 Jestem zainteresowany, ale nie kupie :P Kase mam... (mam tylko 14 lat... nie pracuje itp. :D) Musze oszczedzac jezeli chce cos kupic :) Mimo ze jestem poczatkujacy, Mam DVD (nawet nagrywarke :P) to chyba wole tradycyjne ksiazki :) chodz kupilem taka jedna i... do wywalenia :P wszystko co w niej bylo umialem, wiec lepiej poczytac e-booka :) nie wydajesz kasy, wiesz czy to ci sie przyda :) i najlepsze: sie nie niszczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 11 Lipiec 2004 Share Napisano 11 Lipiec 2004 \"Jestem zainteresowany, ale nie kupie :P Kase mam ale nie wiem czy kupie \" hehe zdecyduj sie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 11 Lipiec 2004 Share Napisano 11 Lipiec 2004 A to jeszcze aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZikO Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 Sam fakt, że coś takiego się pojawiło na rynku jest OK i cena jest dość mocno zaniżona. Tutaj składam ukłon dla Evermotion :) za wspomaganie polskich użytkowników. Sądzę, że początkujący użytkownicy (ci co się uczą, a m. in. dla nich ma to być) nie mają takiej kasy. A proużytkownicy są na tyle doświadczeni, że tego nie potrzebują. Należe do tych pierwszych. NIE. PS. Za ok. 60 zł TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilay Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 To do kogo trzeba sie zwrócić, w sensie do których drzwi należy odrazu zapukać żeby zamówić te dvd? Przecież nie będe nachodził połowy evermotion crew w tej sprawie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 http://www.evermotion.org Admin - Pendzel (to polak wiec nie musisz Ingliszować ;) ) wystarczy jeden e-mail do niego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi