jahred6 Napisano 14 Grudzień 2010 Napisano 14 Grudzień 2010 Wrzucam moją pracę którą wcześniej wrzuciłem tu zbyt pochopnie. Dzienne to LWF z niepokornym linearem, nocne to LWF z ryszardem. VRAY i PS. . Uploaded with ImageShack.us . Uploaded with ImageShack.us . Uploaded with ImageShack.us . noc . Uploaded with ImageShack.us . Uploaded with ImageShack.us .
Gość Chrupek3D Napisano 15 Grudzień 2010 Napisano 15 Grudzień 2010 wygląda, jakbyś powstawiał meble z innych renderów... np. kanapa jest wyblakła za bardzo, przez co elementy ze sobą nie współgrają, ale to tylko moje odczucie. No i na czwartym obrazku kanapa lewituje, ale to pewnie wiesz...
jahred6 Napisano 15 Grudzień 2010 Autor Napisano 15 Grudzień 2010 Nic nie lewituje, to mogę powiedzieć. To czy jest wyblakła - była na poprzednich renderach, teraz dla mnie jest ok. Taki ma kolor i materiał.
gientekwl Napisano 15 Grudzień 2010 Napisano 15 Grudzień 2010 z kanapą bądź światłem jest na pewno coś nie tak, albo wina światła, albo wina shadera. Generalnie na plus, jest lepiej jak było, jest progress ;) Dywanik czym robiony ?!
simonhc Napisano 15 Grudzień 2010 Napisano 15 Grudzień 2010 Ogolny odbior bardzo fajny. Jesli ogien daje pomaranczowa poswiate to slonce da niebieska z raceji ronic w temp. LWF nie idzie w parze z ryszardem:) 4**** from me:) Pozdrowka P
viz.k Napisano 15 Grudzień 2010 Napisano 15 Grudzień 2010 dla mnie dzienne duzo lepsze na pierwszym nocnym prosi sie o wiekszy kontrast ogolnie niezle, ale jeszcze nie rewelka:)
Godzil Napisano 15 Grudzień 2010 Napisano 15 Grudzień 2010 Jesli ogien daje pomaranczowa poswiate to slonce da niebieska z raceji ronic w temp. O... nie wiedziałem... heh... Faktycznie zgadzam się że n. kanapa odstaje jakby od reszty, ale i tak jestem pod wrażeniem! :) Pozdrawiam
Gość sonny1 Napisano 15 Grudzień 2010 Napisano 15 Grudzień 2010 Moim zdaniem świetnie to wygląda :) Lekkie poprawki i będzie bardzo dobrze :)
jahred6 Napisano 15 Grudzień 2010 Autor Napisano 15 Grudzień 2010 simonhc dzięki za miłe słowo! Słońce raczej daje białe światło niebo daje niebieskie. Odnośnie ryszarda istnieją różne tezy większość że jest najlepszy, ale linear ma lepszą dynamikę - tylko jest niepokorny :) Ciężko z nim walczyć. Na pierwszym nocnym rzeczywiście sofa wyszla nie tak jak mogła by, ale już zakończyłem pracę na tym projektem. Następny będzie lepszy najważniejsze by iść w górę ze skillem. Godzil, sonny1 dzięki !
simonhc Napisano 16 Grudzień 2010 Napisano 16 Grudzień 2010 simonhc dzięki za miłe słowo! Słońce raczej daje białe światło niebo daje niebieskie. chodzi mi o temperature barw.
Rekomendowane odpowiedzi