Skocz do zawartości

Chc.30: Mitologia by Joel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Na razie mam taki pomysł, nawet jeszcze nie wiem kto to będzie, zobaczymy czy to dokończę. Na razie szkic z głowy.

showdown3.jpg

Edytowane przez Joel
  • Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Stary, uwielbiam te twoje paciane, niedokonczone jeszcze pracki. Powaznie. I oczywiscie pustynne kolorki ;)

Przy okazji - Wesolych Swiat i jeszcze lepszych prac w nadciagajacym roku!

Napisano

Dzięki Nezumi, miło to słyszeć.

Trochę spokojniejszy wariant - co powiecie? Myślę nawet nad pogłębieniem kontrastu: zdecydowanym oziębieniu otoczenia i dodania pochodni jako źródło ciepłego światła. No ale to takie spekulacje.

showdown4.jpg

Napisano

Jadziem dalej, co powiecie na dodanie kilku postaci. Dorzucam scenę ze szkicem kolejnego kolesia i czarną plamą (miejsce na trzeciego).

showdown4wide.jpg

Napisano

Nieźle, nieźle :) Naprawdę super wygląda już w fazie szkicu.

Ale chyba za bardzo pojechałeś światłem odbitym po klacie i czaszce pana po środku :)

Napisano

tak tak, ciągle muszę na to uważać. Mam 2 (opcjonalnie 3) źródła światła: Słoneczko, niebo i ew. światło jakiejś pochodni.

Napisano

hej inspirująca pracka, jeśli chodzi o gościa z lewej strony to widzi mi się jakiś Pół-leżący na schodach np. przebity strzałą z pochodnią w jednej łapie i wtedy też dodatkowe źródło światła mógłbyś mieć koło niego.

Napisano

UWAGA !! UWAGA !!

Przypominam, iż jutro kończymy, finalne prace należy umieszczać do godziny 23.59.59 ;).

w poniedziałek startuje SONDA.

Powodzenia i wytrwałości

//Pozdr.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności