Napisano 23 Grudzień 201014 l Na razie mam taki pomysł, nawet jeszcze nie wiem kto to będzie, zobaczymy czy to dokończę. Na razie szkic z głowy. Edytowane 25 Grudzień 201014 l przez Joel
Napisano 23 Grudzień 201014 l Stary, uwielbiam te twoje paciane, niedokonczone jeszcze pracki. Powaznie. I oczywiscie pustynne kolorki ;) Przy okazji - Wesolych Swiat i jeszcze lepszych prac w nadciagajacym roku!
Napisano 24 Grudzień 201014 l Autor Dzięki Nezumi, miło to słyszeć. Trochę spokojniejszy wariant - co powiecie? Myślę nawet nad pogłębieniem kontrastu: zdecydowanym oziębieniu otoczenia i dodania pochodni jako źródło ciepłego światła. No ale to takie spekulacje.
Napisano 24 Grudzień 201014 l spoko dobry start, będę kibicował z boku (ale nic nie powiem co bym zmienił :). zdrówko!
Napisano 25 Grudzień 201014 l Autor Jadziem dalej, co powiecie na dodanie kilku postaci. Dorzucam scenę ze szkicem kolejnego kolesia i czarną plamą (miejsce na trzeciego).
Napisano 26 Grudzień 201014 l Nieźle, nieźle :) Naprawdę super wygląda już w fazie szkicu. Ale chyba za bardzo pojechałeś światłem odbitym po klacie i czaszce pana po środku :)
Napisano 26 Grudzień 201014 l Autor tak tak, ciągle muszę na to uważać. Mam 2 (opcjonalnie 3) źródła światła: Słoneczko, niebo i ew. światło jakiejś pochodni.
Napisano 29 Grudzień 201014 l hej inspirująca pracka, jeśli chodzi o gościa z lewej strony to widzi mi się jakiś Pół-leżący na schodach np. przebity strzałą z pochodnią w jednej łapie i wtedy też dodatkowe źródło światła mógłbyś mieć koło niego.
Napisano 15 Styczeń 201114 l UWAGA !! UWAGA !! Przypominam, iż jutro kończymy, finalne prace należy umieszczać do godziny 23.59.59 ;). w poniedziałek startuje SONDA. Powodzenia i wytrwałości //Pozdr.