Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Generalnie jak wolicie, ale wydaje się że mało kto zdąrzy do 1 stycznia, a skoro jest to zabawa dla nas tylko to może przesuńmy termin na "kiedyś tam" po prostu robimy dla przyjemności i dla podnoszenia skilla. nie wiem jak dla was, ale dla mnie termin jest bez sensu. ale jak uważacie ;)

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No termin nie jest tak do końca bez sensu :P Bo tak to bitwa nigdy nie skończy się sondą, i wiele osób tez nigdy nie zrobi tych samochodów, natomiast można przedłużyć termin. Mi osobiście to ryba bo wpakowałem w mój samochód tyle czasu i pracy, że pora by zabrać się za coś innego i przed pierwszym go zdam.

Napisano

tak tylko na kiedyśtam to zazwyczaj oznacza tyle samo co nigdy i pewnie nikt nie ruszy palcem :P szkoda bo fajne samochody się pozaczynały ale jak widać 3/4 olało :/

Napisano

Ja jestem za przedłużeniem terminu (bo sam się nie wyrobię ;) ) - nawet nie wielkim ale żeby jednak nie na kiedyśtam bo faktycznie nie będzie motywacji.

Napisano

Z drugiej strony to jest nie fair wobec tych co ciężko pracowali, aby swoje modele skończyć w terminie.

Napisano

Niech ktoś z organizatorów wkońcu powie czy dzisiaj do 12 mamy mieć to gotowe, czy można dalej modelować?

Napisano

Skoro olali to sobie przedłużcie na własną rękę :) umówicie się na jakiś termin i róbcie dalej.

Napisano

Wielki szacunek dla tych, ktorzy juz ukonczyli.

jednak jest wiele osob, ktore kombinuja jak moga by znalezc chwile dla swojej pasji w natloku innych obowiazkow...

wiec moze zrobmy dwie tury - z posrod tych, ktorzy ukonczyli wybierzmy zwyciezce a druga tura i dodatkowy termin 1 luty dla pozostalych, gdzie tez wylonimy zwyciezce ale w calej bitwie bedzie on zajmowal drugie miejsce ze wzgledu na termin...

Napisano

Witam

Niestety nawał pracy nie pozwolił mi na skończenie mojego modelu w wyznaczonym czasie:(

Dlatego chciałem prosić o przeniesieniue wątku do głównego działu WIP, ale niestety widze, że został on usunięty:( Nie wiem dlaczego, nie dostałem żadnego info na ten temat.

Czy ktoś może wyjaśnić o co chodzi?

Napisano

HF-nie zostal usuniety tylko zakurzony, ustaw sobie wyswietlanie watkow starszych niż ...

Napisano

Aj, mój błąd:)

Przepraszam za zamieszanie:)

To już ponad miesiąc jak nic nie dodałem tam nowego