eric Napisano 2 Czerwiec 2004 Share Napisano 2 Czerwiec 2004 Wizualka do projektu hotelu w olkuszu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 2 Czerwiec 2004 Share Napisano 2 Czerwiec 2004 Fajnie jakbyś dał większy render i większe zbliżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascal Napisano 3 Czerwiec 2004 Share Napisano 3 Czerwiec 2004 Hm... Hotel Olkusz? tak z ciekawosci zapytam, czy sa plany do wybudowania tego konkretnego projektu w moim miescie? a moze jest jakis przetarg na najlepsza vizke, tylko niech okresla koszty obiektu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 3 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2004 nie to tylko cwiczenie z projektowania uslugowego!architektura 3 rok !polibuda krakow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@seba@ Napisano 3 Czerwiec 2004 Share Napisano 3 Czerwiec 2004 Architektura nawet spoko, szkoda ze nie ma tla. Slabe GI. Daj wieksze rendery. BTW Radziewanowski czy Bulinski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 3 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2004 Bulinski!przy okazji tego rendera widze jeszcze niedorobki wiec je poprawie!dobrze ze oddanie dopiero za tydzien w piatek i znajac zycie bedzie pozniej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 3 Czerwiec 2004 Share Napisano 3 Czerwiec 2004 Projekt prezentuje sie bardzo nieestetycznie :\\ Czy slyszales kiedys o narzedziu do kadrowania? W tej sytuacji nalezaloby go uzyc! Natomiast bryła calkiem ciekawa! Dopracuj to jak trzeba a bedzie dobrze! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 3 Czerwiec 2004 Share Napisano 3 Czerwiec 2004 ja sie renderow czepiac nie bede ale architektura jest fatalna. zlepki roznych inspiracji, chyba nie dokonca przemyslanych. eeeh za duzo kolorowych gazetek ogladania za malo projektowania. no ale takie polskie szkolnictwo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacu666 Napisano 3 Czerwiec 2004 Share Napisano 3 Czerwiec 2004 No nie:) Kolejny Stalowiak :) witaj \"sąsiedzie\" ;). Jak dla mnie to kotelik fajny, tylko lepiej chyba by się prezentował w oświetleniu dziennym i słonecznym. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 3 Czerwiec 2004 Share Napisano 3 Czerwiec 2004 No teraz coś widze :D. Fuckt że ujęcie troche krzywe, ale to szczegół. Daj to za dnia i trochę zieleni, bo narazie to to jest stalowy moloch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 3 Czerwiec 2004 Share Napisano 3 Czerwiec 2004 Oj ... tak dawno nie bylem w okoliacach mojego miasteczka, że zapomniałem jak wygląda hotel Olkusz. Mnie bryla sie podoba, gorzej z wykonaniem i przedstawieniem tego modelu. Popracowałbym nad przedstawieniem całej sceny i potraktował ta wizke jako WIP na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cug Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 projekt fajny wykonanie trochę gorsze ale mam rastrzezenie co do jego prezentacji piszesz że hotel ma sięznajdować w Olkuszu a z tych obrazków które pokazales wynika ze na pustyni wydaje mi się że powinieneś pokazać jak twój obiekt wpisuje się w otoczenie to przecież bardzo ważne architekturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 troche nie kapuje czemu dałeś niebo, a teren jest kompletnie płaski i szary poza tym całkowity brak konsekwencji w oświetleniu - po niebie widać ze jest zachód słonca albo i po zachodzi, a cienie są ostre i głębokie a poza tym budynek nie jest oswietlony na taki żółtawo-pomaranczowy kolor (zakładając ze słonce jeszcze swieci) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 7 Czerwiec 2004 Share Napisano 7 Czerwiec 2004 jestem studentem 3 roku wychowania fizycznego ale pewnie bym lepiej tą wizualkę zrobił - tekturki miejscami leżą, to samo z oświetleniem i kadrowaniem. Cały render jest szary i \"bez życia\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi