Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hm... Hotel Olkusz? tak z ciekawosci zapytam, czy sa plany do wybudowania tego konkretnego projektu w moim miescie? a moze jest jakis przetarg na najlepsza vizke, tylko niech okresla koszty obiektu :)

Napisano

Bulinski!przy okazji tego rendera widze jeszcze niedorobki wiec je poprawie!dobrze ze oddanie dopiero za tydzien w piatek i znajac zycie bedzie pozniej!

Napisano

Projekt prezentuje sie bardzo nieestetycznie :\\ Czy slyszales kiedys o narzedziu do kadrowania? W tej sytuacji nalezaloby go uzyc!

Natomiast bryła calkiem ciekawa!

Dopracuj to jak trzeba a bedzie dobrze!

pozdro

Napisano

ja sie renderow czepiac nie bede ale architektura jest fatalna. zlepki roznych inspiracji, chyba nie dokonca przemyslanych. eeeh za duzo kolorowych gazetek ogladania za malo projektowania. no ale takie polskie szkolnictwo ;)

Napisano

No nie:) Kolejny Stalowiak :) witaj \"sąsiedzie\" ;). Jak dla mnie to kotelik fajny, tylko lepiej chyba by się prezentował w oświetleniu dziennym i słonecznym. Pozdro

Napisano

No teraz coś widze :D. Fuckt że ujęcie troche krzywe, ale to szczegół. Daj to za dnia i trochę zieleni, bo narazie to to jest stalowy moloch

Napisano

Oj ... tak dawno nie bylem w okoliacach mojego miasteczka, że zapomniałem jak wygląda hotel Olkusz.

Mnie bryla sie podoba, gorzej z wykonaniem i przedstawieniem tego modelu.

Popracowałbym nad przedstawieniem całej sceny i potraktował ta wizke jako WIP na razie.

Napisano

projekt fajny wykonanie trochę gorsze ale mam rastrzezenie co do jego prezentacji piszesz że hotel ma sięznajdować w Olkuszu a z tych obrazków które pokazales wynika ze na pustyni

wydaje mi się że powinieneś pokazać jak twój obiekt wpisuje się w otoczenie to przecież bardzo ważne architekturze

Napisano

troche nie kapuje czemu dałeś niebo, a teren jest kompletnie płaski i szary

poza tym całkowity brak konsekwencji w oświetleniu - po niebie widać ze jest zachód słonca albo i po zachodzi, a cienie są ostre i głębokie a poza tym budynek nie jest oswietlony na taki żółtawo-pomaranczowy kolor (zakładając ze słonce jeszcze swieci)

Napisano

jestem studentem 3 roku wychowania fizycznego ale pewnie bym lepiej tą wizualkę zrobił - tekturki miejscami leżą, to samo z oświetleniem i kadrowaniem. Cały render jest szary i \"bez życia\"

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności