Napisano 3 Czerwiec 200420 l Hm... Hotel Olkusz? tak z ciekawosci zapytam, czy sa plany do wybudowania tego konkretnego projektu w moim miescie? a moze jest jakis przetarg na najlepsza vizke, tylko niech okresla koszty obiektu :)
Napisano 3 Czerwiec 200420 l Autor nie to tylko cwiczenie z projektowania uslugowego!architektura 3 rok !polibuda krakow!
Napisano 3 Czerwiec 200420 l Architektura nawet spoko, szkoda ze nie ma tla. Slabe GI. Daj wieksze rendery. BTW Radziewanowski czy Bulinski?
Napisano 3 Czerwiec 200420 l Autor Bulinski!przy okazji tego rendera widze jeszcze niedorobki wiec je poprawie!dobrze ze oddanie dopiero za tydzien w piatek i znajac zycie bedzie pozniej!
Napisano 3 Czerwiec 200420 l Projekt prezentuje sie bardzo nieestetycznie :\\ Czy slyszales kiedys o narzedziu do kadrowania? W tej sytuacji nalezaloby go uzyc! Natomiast bryła calkiem ciekawa! Dopracuj to jak trzeba a bedzie dobrze! pozdro
Napisano 3 Czerwiec 200420 l ja sie renderow czepiac nie bede ale architektura jest fatalna. zlepki roznych inspiracji, chyba nie dokonca przemyslanych. eeeh za duzo kolorowych gazetek ogladania za malo projektowania. no ale takie polskie szkolnictwo ;)
Napisano 3 Czerwiec 200420 l No nie:) Kolejny Stalowiak :) witaj \"sąsiedzie\" ;). Jak dla mnie to kotelik fajny, tylko lepiej chyba by się prezentował w oświetleniu dziennym i słonecznym. Pozdro
Napisano 3 Czerwiec 200420 l No teraz coś widze :D. Fuckt że ujęcie troche krzywe, ale to szczegół. Daj to za dnia i trochę zieleni, bo narazie to to jest stalowy moloch
Napisano 3 Czerwiec 200420 l Oj ... tak dawno nie bylem w okoliacach mojego miasteczka, że zapomniałem jak wygląda hotel Olkusz. Mnie bryla sie podoba, gorzej z wykonaniem i przedstawieniem tego modelu. Popracowałbym nad przedstawieniem całej sceny i potraktował ta wizke jako WIP na razie.
Napisano 4 Czerwiec 200420 l projekt fajny wykonanie trochę gorsze ale mam rastrzezenie co do jego prezentacji piszesz że hotel ma sięznajdować w Olkuszu a z tych obrazków które pokazales wynika ze na pustyni wydaje mi się że powinieneś pokazać jak twój obiekt wpisuje się w otoczenie to przecież bardzo ważne architekturze
Napisano 5 Czerwiec 200420 l troche nie kapuje czemu dałeś niebo, a teren jest kompletnie płaski i szary poza tym całkowity brak konsekwencji w oświetleniu - po niebie widać ze jest zachód słonca albo i po zachodzi, a cienie są ostre i głębokie a poza tym budynek nie jest oswietlony na taki żółtawo-pomaranczowy kolor (zakładając ze słonce jeszcze swieci)
Napisano 7 Czerwiec 200420 l jestem studentem 3 roku wychowania fizycznego ale pewnie bym lepiej tą wizualkę zrobił - tekturki miejscami leżą, to samo z oświetleniem i kadrowaniem. Cały render jest szary i \"bez życia\"