ArTooRo Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 (edytowane) Witka, Jak to mówią, zaklepuję temat, jeszcze na 100% nie wiem czy wystartuję. Temat: Czerwonawo oświetlona sypialnia kryje wiele sekretów. Jeden z nich, dotąd skrzętnie ukrywany pojawił się w zupełnie nieodpowiedniej chwili (jako, że sekrety mają tendencję do ujawniania się w najmniej spodziewanych chwilach). Szczepan drapał się ze zdziwieniem po głowie odchylając swoje przepastne majtki, gdzie wolnej przestrzeni było dużo więcej niż zazwyczaj. Chyba nie mniej zdziwiona okazała się ponętna dziewoja, skąpo okraszona bielizną, zmysłowo rozciągająca się na sypialnianym łożu... Zastrzegam sobie możliwość zmiany detali :). Jak będę miał wenę to koncept wkrótce. Pracka utrzymana w klimatach raczej lekko cartoonowych. Pozdrawiam! Edytowane 4 Styczeń 2011 przez ArTooRo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 To już było tylko z telewizorem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 29 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2010 Powiedzmy podobne, ale tamtego nawet nie ruszyłem, chyba że masz na myśli pracę Kreski, ale wtedy to podobieństwo jest znikome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 fajny pomysl, czekam na pierwsze updejty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 4 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2011 (edytowane) Dzięks :) Nadal nie wiem czy będę startował, ale naszło mnie na koncept, a jak już mnie naszło to nie moglem się powstrzymać by go nie machnąć jako tako. Trochę się zmieniło od czasu opisu. Pozy, układ rąk oraz ogólny styl bardzo mocno wzorowane na popularnych niegdyś humorystycznych stripach komiksowych o wiadomej tematyce - całkiem z głowy bez referek bym nawet kreski nie postawił. Sorry za jakość, ale to "skan" komórką. Wrzucę potem minimalnie lepszą wersję może. To na taborecie to tytułowe tablety. Jeśli się faktycznie za to wezmę to dodam chyba na samej górze napis w stylu plakatów filmów klasy B z lat 60': "The Crisis!" Edytowane 4 Styczeń 2011 przez ArTooRo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 5 Styczeń 2011 Share Napisano 5 Styczeń 2011 podoba mi się szkic, bardzo wymowny, od razu widać o co chodzi... no i sam pomysł też fajny, fajny ciasny kadr, można skupić się na robieniu postaci, a potem dochodzi tylko kanapa i stołek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 5 Styczeń 2011 Share Napisano 5 Styczeń 2011 Siedzę sobie spokojnie w pracy i myślę o temacie na bitwę (w międzyczasie robię sobie przerwy na pracę), i w końcu mam, eureka! Wchodzę na forum i jak na złość, zaklepane :-( Myślem dalej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 5 Styczeń 2011 Share Napisano 5 Styczeń 2011 szkic mega: ] gnacik, co wy macie z tym zaklepywaniem?, czy w regulaminie jest choc 1 slowo na temat zaklepywania tematu?, mi sie wydawalo ze jedynie jest napisane robta co chceta byle mialo to zwiazek z motywem przewodnim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 5 Styczeń 2011 Share Napisano 5 Styczeń 2011 Miałem wręcz identyczny pomysł... Fochnięta babka (laseczka około 25lat) z odwróconą i uniesioną do góry głową siedzi na brzegu łózka. Palcem wskazuje na tabletkę Viagry, która leży na szafce na tacce. Mąż (facet z piwnym brzuszkiem tak około 40-50lat) natomiast stoi na środku pokoju z opuszczoną głową no i cóż... chyba będzie musiał. ...więc chyba zbyt podobne. Chociaż teraz sam nie wiem. Trochę mnie zmobilizowałeś :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 5 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2011 (edytowane) Dzięki za komentarze :) Ujmę to tak: jedziesz pan z pomysłem panie Gnacik. To, że się w obliczu tematu "kryzys" prędzej czy później pojawi sprawa viagry, tudzież bardziej dosłownie - klapniętego freda - było wiadomo od dawna. Moje "zaklepuję temat" wynika chyba z przyzwyczajenia, wiele razy startowałem, coś wymyślałem, a potem nawet nie zaczynałem właściwej pracy i zwykło się tak mówić na wstępie wątku :). Tutaj w każdym razie nie mam nic przeciwko, dwie w 100% identyczne prace przecież nie powstaną. Edytowane 5 Styczeń 2011 przez ArTooRo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 19 Styczeń 2011 Share Napisano 19 Styczeń 2011 Panie co jest? Do roboty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 22 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2011 Tomala dzięki za feedback :D ale muszę najpierw Scorpiona zmęczyć do końca, no kurka muszę, bo jak odpuszczę to mi pójdzie 4 miechy smucenia do kosza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi