Napisano 31 Grudzień 201014 l Z postanowień noworocznych: raz w miesiącu skończyć jakąś pracę i rozwijać się, rozwijać, rozwijać ;) A od tego zacznę ten Nowy Rok ... Superogrodnik ;) Edytowane 21 Styczeń 201510 l przez zerocool-wolomin
Napisano 1 Styczeń 201114 l Kreska fajna jest ale nad anatomia trzeba by bylo jeszcze posiedziec Pozdrawiam
Napisano 1 Styczeń 201114 l Autor Siedzę, siedzę, ale stare przyzwyczajenia w rysowaniu dają o sobie znać ;) Wygląda na to, że będzie trzeba się pozbyć ogrodnika i narysować go od nowa ;D Mellon napisał: Kreska fajna jest ale nad anatomia trzeba by bylo jeszcze posiedziec Pozdrawiam Edytowane 13 Luty 201114 l przez zerocool-wolomin
Napisano 2 Styczeń 201114 l Autor Dzisiejsze eksperymenty z cieniem i butelką Grants'a dla pobudzenia wyobraźni ;)
Napisano 2 Styczeń 201114 l nie wiem do czego dążysz w rysowaniu, moim zdaniem jednak na początek lepsza jest wnikliwa obserwacja,
Napisano 2 Styczeń 201114 l kobieta ze złamaną miednicą wyszła świetnie, jakby przykrywała się tą kartką, bardzo plastyczne
Napisano 2 Styczeń 201114 l Autor polka dot napisał: kobieta ze złamaną miednicą wyszła świetnie, jakby przykrywała się tą kartką, bardzo plastyczne Teraz zastanawiam się która część Twoje wypowiedzi była zgryźliwa ;)
Napisano 2 Styczeń 201114 l tylko to, że ma złamaną miednicę. jeśli ta ciemna plama na wysokości pupy to bruzda między pośladkami, to zdaje się że powinna być bliżej pleców i osi kręgosłupa. ale mogę po prostu źle to czytać. ogólnie bardzo podoba mi się ten obrazek. dobry pomysł z tym grantsem;) pozdrawiam
Napisano 3 Styczeń 201114 l Autor polka dot napisał: tylko to, że ma złamaną miednicę. pozdrawiam Ufff, czyli jednak anatomia ;) a już chciałem porzucić malowanie.
Napisano 4 Styczeń 201114 l Autor Pociągnąłem dalej prackę której nie zgłosiłem na tygodniowy speedpainting, no i wyszło takie oto malowidło ;) Kapitan Bomba tribute :D
Napisano 5 Styczeń 201114 l Autor EDIT; WIP przeszedł kolejną fazę. Edytowane 16 Styczeń 201114 l przez zerocool-wolomin
Napisano 13 Luty 201114 l reka za chuda, dlon za mala, twarz nieatanomiczna( w mandza co prawda oczki sa duze a usta male, ale to wszystko jest ladnie osadzone na czaszce oraz poprawnie przedstawia sie w perspektywie),bark za szeroki, kapelusz tez nie teges, kolorki za to ladne A tak w ogole to AAKADOO rzadzi :] wciaz czekam niecierpliwie na ove 08... EDIT: zle napisalem, reka nie za chuda bo tak jest w anime, tylko reka sprawia wrazenie dwoch walcow, przydalby sie jakis outline do tego Edytowane 13 Luty 201114 l przez tr3buh
Napisano 17 Luty 201114 l Autor Kontynuując temat Hellsinga: Incognito final battle ! Wizja autora ;)
Napisano 17 Luty 201114 l czyli wzorowałeś sie refkę? tak czy siak fajnie wyszło, dynamika i kolory super ;)
Napisano 17 Luty 201114 l Autor TheBill napisał: czyli wzorowałeś sie refkę? tak czy siak fajnie wyszło, dynamika i kolory super ;) Jako wizja autora, miałem na myśli siebie jako autora obrazka :D A poniżej refka ;) Generalnie starałem się wykorzystać charakterystyczne elementy postaci, czyli ozdoby, wzory na skórze i guna ... wyszedł jakiś taki poważny ;)
Napisano 17 Luty 201114 l właśnie nie byłem pewien :P dobre ćwiczenie, a efekt lepszy niż pierwowzór, który jest zreszcztą poważniejszy. Tylko wolna ręka sprawia wrażenie za długiej.
Napisano 18 Luty 201114 l oo, fajnie że ktoś jeszcze pamięta i docenia starą serię TV. miała genialny klimat, czego nie można powiedzieć o gniocie o nazwie hellsing ultimate.
Napisano 20 Marzec 201411 l Autor Teczka już prawie zdechła, czas nad nią popracować, rozwinąć się, zdobyć szacun ;) Dzisiejszy Robol Bandy Drombo.
Napisano 22 Wrzesień 201410 l Autor Adek napisał: Ooo... jakim cudem ta poprzednia umknęła! Nikt nic nie pisał, myślałem że pewnie bieda ;)
Napisano 1 Listopad 201410 l fajne kolory. chociaz gdyby je troche odsycic, to bylyby chyba bardziej realistyczne
Napisano 21 Styczeń 201510 l Autor Zdarza mi się czasem coś z sensem i przesłaniem ... "Nie obrastaj w piórka"