zerocool-wolomin Napisano 31 Grudzień 2010 Napisano 31 Grudzień 2010 (edytowane) Z postanowień noworocznych: raz w miesiącu skończyć jakąś pracę i rozwijać się, rozwijać, rozwijać ;) A od tego zacznę ten Nowy Rok ... Superogrodnik ;) Edytowane 21 Styczeń 2015 przez zerocool-wolomin
Mellon Napisano 1 Styczeń 2011 Napisano 1 Styczeń 2011 Kreska fajna jest ale nad anatomia trzeba by bylo jeszcze posiedziec Pozdrawiam
zerocool-wolomin Napisano 1 Styczeń 2011 Autor Napisano 1 Styczeń 2011 (edytowane) Siedzę, siedzę, ale stare przyzwyczajenia w rysowaniu dają o sobie znać ;) Wygląda na to, że będzie trzeba się pozbyć ogrodnika i narysować go od nowa ;D Kreska fajna jest ale nad anatomia trzeba by bylo jeszcze posiedziec Pozdrawiam Edytowane 13 Luty 2011 przez zerocool-wolomin
zerocool-wolomin Napisano 2 Styczeń 2011 Autor Napisano 2 Styczeń 2011 Dzisiejsze eksperymenty z cieniem i butelką Grants'a dla pobudzenia wyobraźni ;)
Bedyk Napisano 2 Styczeń 2011 Napisano 2 Styczeń 2011 nie wiem do czego dążysz w rysowaniu, moim zdaniem jednak na początek lepsza jest wnikliwa obserwacja,
polka dot Napisano 2 Styczeń 2011 Napisano 2 Styczeń 2011 kobieta ze złamaną miednicą wyszła świetnie, jakby przykrywała się tą kartką, bardzo plastyczne
zerocool-wolomin Napisano 2 Styczeń 2011 Autor Napisano 2 Styczeń 2011 kobieta ze złamaną miednicą wyszła świetnie, jakby przykrywała się tą kartką, bardzo plastyczne Teraz zastanawiam się która część Twoje wypowiedzi była zgryźliwa ;)
polka dot Napisano 2 Styczeń 2011 Napisano 2 Styczeń 2011 tylko to, że ma złamaną miednicę. jeśli ta ciemna plama na wysokości pupy to bruzda między pośladkami, to zdaje się że powinna być bliżej pleców i osi kręgosłupa. ale mogę po prostu źle to czytać. ogólnie bardzo podoba mi się ten obrazek. dobry pomysł z tym grantsem;) pozdrawiam
zerocool-wolomin Napisano 3 Styczeń 2011 Autor Napisano 3 Styczeń 2011 tylko to, że ma złamaną miednicę. pozdrawiam Ufff, czyli jednak anatomia ;) a już chciałem porzucić malowanie.
zerocool-wolomin Napisano 4 Styczeń 2011 Autor Napisano 4 Styczeń 2011 Pociągnąłem dalej prackę której nie zgłosiłem na tygodniowy speedpainting, no i wyszło takie oto malowidło ;) Kapitan Bomba tribute :D
zerocool-wolomin Napisano 5 Styczeń 2011 Autor Napisano 5 Styczeń 2011 (edytowane) EDIT; WIP przeszedł kolejną fazę. Edytowane 16 Styczeń 2011 przez zerocool-wolomin
zerocool-wolomin Napisano 13 Luty 2011 Autor Napisano 13 Luty 2011 Mały updejt i dzisiejszy test brusha. Arucard z anime Hellsing.
tr3buh Napisano 13 Luty 2011 Napisano 13 Luty 2011 (edytowane) reka za chuda, dlon za mala, twarz nieatanomiczna( w mandza co prawda oczki sa duze a usta male, ale to wszystko jest ladnie osadzone na czaszce oraz poprawnie przedstawia sie w perspektywie),bark za szeroki, kapelusz tez nie teges, kolorki za to ladne A tak w ogole to AAKADOO rzadzi :] wciaz czekam niecierpliwie na ove 08... EDIT: zle napisalem, reka nie za chuda bo tak jest w anime, tylko reka sprawia wrazenie dwoch walcow, przydalby sie jakis outline do tego Edytowane 13 Luty 2011 przez tr3buh
zerocool-wolomin Napisano 17 Luty 2011 Autor Napisano 17 Luty 2011 Kontynuując temat Hellsinga: Incognito final battle ! Wizja autora ;)
TheBill Napisano 17 Luty 2011 Napisano 17 Luty 2011 czyli wzorowałeś sie refkę? tak czy siak fajnie wyszło, dynamika i kolory super ;)
zerocool-wolomin Napisano 17 Luty 2011 Autor Napisano 17 Luty 2011 czyli wzorowałeś sie refkę? tak czy siak fajnie wyszło, dynamika i kolory super ;) Jako wizja autora, miałem na myśli siebie jako autora obrazka :D A poniżej refka ;) Generalnie starałem się wykorzystać charakterystyczne elementy postaci, czyli ozdoby, wzory na skórze i guna ... wyszedł jakiś taki poważny ;)
TheBill Napisano 17 Luty 2011 Napisano 17 Luty 2011 właśnie nie byłem pewien :P dobre ćwiczenie, a efekt lepszy niż pierwowzór, który jest zreszcztą poważniejszy. Tylko wolna ręka sprawia wrażenie za długiej.
Blejsoid Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 oo, fajnie że ktoś jeszcze pamięta i docenia starą serię TV. miała genialny klimat, czego nie można powiedzieć o gniocie o nazwie hellsing ultimate.
zerocool-wolomin Napisano 19 Luty 2011 Autor Napisano 19 Luty 2011 Ćwiczymy, nie śpimy ;) Trochę nauki z FZDSCHOOL
zerocool-wolomin Napisano 20 Marzec 2014 Autor Napisano 20 Marzec 2014 Teczka już prawie zdechła, czas nad nią popracować, rozwinąć się, zdobyć szacun ;) Dzisiejszy Robol Bandy Drombo.
zerocool-wolomin Napisano 17 Sierpień 2014 Autor Napisano 17 Sierpień 2014 Cover wcześniejszego suchara. Blades of Kyoto.
zerocool-wolomin Napisano 22 Wrzesień 2014 Autor Napisano 22 Wrzesień 2014 Aborygen (w sumie jakieś 3h):
zerocool-wolomin Napisano 22 Wrzesień 2014 Autor Napisano 22 Wrzesień 2014 Ooo... jakim cudem ta poprzednia umknęła! Nikt nic nie pisał, myślałem że pewnie bieda ;)
zerocool-wolomin Napisano 1 Listopad 2014 Autor Napisano 1 Listopad 2014 Aby nie zarastać kurzem. Bilzerian na speedzie jakieś 2h
Rozpu Napisano 1 Listopad 2014 Napisano 1 Listopad 2014 fajne kolory. chociaz gdyby je troche odsycic, to bylyby chyba bardziej realistyczne
zerocool-wolomin Napisano 21 Styczeń 2015 Autor Napisano 21 Styczeń 2015 Zdarza mi się czasem coś z sensem i przesłaniem ... "Nie obrastaj w piórka"
Rekomendowane odpowiedzi