Leru Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 Mialem tego nie wrzucac poki nie skoncze ale jakos mnie tak wzielo cos na statsowanie http://skynet.topexpert.pl/leru/ven/oczko.gif Moj WIPek, moja wizja, moj ulubiony przeciwnik pajeczaka - Eddie Brock i niebezpieczny kosmita w jednym. http://skynet.topexpert.pl/leru/ven/venom01.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 nie widac obrazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir_Bols Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 szkoda ze nic nie widze bo chetnie bym zobaczyl ;) edit: ok juz widac... praca moze byc ciekawa aczkolwiek niewiem czy podoba mi sie twoja wizja... no ale z ocenianiem poczekam az bedzie wiecej.... narazie + za temat :) venom rzadzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 dobra widac, hmm co to bedzie z tego ? Na razie troszke malo ale dawaj dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 narazie ladnie i pracka zapowiada sie bombowo:):P:P pracuj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dor Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 Spider Mana tez mu zrobisz? ;] Bo temat zapowiada sie ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 Ja też lubię te pajączki!!!!!!!!!mam nadzieje że po ukończeniu Venoma zrobisz całą sagę ,od dopelgangera przez Bena Railly a skończywszy na przesympatycznym Carnage:]czekam na postępy. mordeczkę ma bardzo fajną.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamakasi Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 bardzo fajne czekam na kolejne update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 Mam nadzieje ze tego nie skaszanisz bo venom to zdecydowanie moj ulubioby superlotr wszechczasow :D Jak na razie nie podobaja mi sie zabki, venom mial duzo szpilkowatych kłów w gębie. Jezeli bys potrzebowal referek to sluze pomoca (tak sie sklada ze mam niemal wszystkie spidery na dysku aktualnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 tak te ząbki jak u spawna trochę:),ale pewnie autor jeszcze bedzie pracował nad nimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 venom mial zabkow od... takich spiczastych dolna szczeka powinna byc chyba troche bardziej wysunieta i oczodoly bym zmienil chyba troszke za bardzo sie wglebiaja.oczy venoma wygladaly jakby byly namalowane na kostiumie ale i tak powodzenia:) a i jeszcze obowiazkowy dlugi jezor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 4 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2004 Panowie :) jak napisalem to jest moja skromna wizja. Zabkow bedzie takich mniejszych ale to pozniej. Chcialbym troche go uHARDCORzyc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 Z drugiej strony venom to symbiot nie jest powiedziane ze to ten ktory opanowal kostium petera parkera vel spidermana.Jakis inny kolo mogl tez wlozyc swoj kostium do tej samej \"maszyny regeneracyjnej\" co parker i \"jego \" symbiot moze wygladac inaczej. :) np tak jak twoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 9 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2004 Dodalem \"skorke\" na zabkach, dwa zeby z tylu, pomarszczenie nad zebami, troche zmienil sie ksztalt glowy, naciagniecia sie zmienily (troszke w strone anatomi - dzieki :P). tak pozatym update ze watek zyje i cos przy Venomie robie. http://skynet.topexpert.pl/leru/ven/venom5_m.jpg [Wyedytowany dnia 5-7-2004 > Leru] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allucard Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 Siema ludziska. Co do Venoma Leru wizja jest fajna ale ja bym wolał żeby to nie był Venom, tylko Juli Bodesku[chyba tak sie pisało]. Jak ktos niewie kto to jest odsyłam do lektury Sir Briana Lumleya:Nekroskop. tak go sobie wyobrazałem ale z bardziej spiczastymi zebami A co do spawna to raczej przypominał by tego a tak na marginesie to pokaż siatke Leru :) moze sie nauczę :) czegoś nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 Na pierwszy rzut oka ujdzie :) Czekam na więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 narazie jest troche za symetrycznie - widac ze twarz powstała przez odbicie polowy twarzy ... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 10 Czerwiec 2004 Share Napisano 10 Czerwiec 2004 to poprawi się później.. jak na razie dla mnie jest ok.. popracuj nad oczodołami tak żeby było widaćże tam skór ajest..przybnajmniej ja bym tak zrobił.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allucard Napisano 14 Czerwiec 2004 Share Napisano 14 Czerwiec 2004 Oczodoły oczodołami Leru prosi sie już o jakiś zarys Ciała :). Wiem że wymagam wiele ale troszke, wiecej prosimyyyyy [pleeesss] no bo ja jestem ciekaw tegoż pana jak bedzie wyglądał z ciałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 14 Czerwiec 2004 Share Napisano 14 Czerwiec 2004 Trosku mu się ząbki stępiły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 14 Czerwiec 2004 Share Napisano 14 Czerwiec 2004 no nie. venom tak nie wygladal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 14 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2004 beeper -> zapraszam do I postu tego watku :) . a zarys ciala bedzie najpierw sie uporam z zabkami i ogolnie glowa. [Wyedytowany dnia 14-6-2004 > Leru] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 14 Czerwiec 2004 Share Napisano 14 Czerwiec 2004 gites podoba mi sie jak narazie czekam z niecierpliwoscia na wiecej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2004 Po \"krotkiej\" przerwie powrocilem do modelu i powiedzmy ze ten etap skonczylem (teraz bede roznicowal polowki glowy). Sa juz zabki ale cos musze zrobic z widokiem glowy z dolu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 Idealny partner na pivo! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Im@ginner Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 fajne fajne, ale z takim na piwo... dużo szklanek po ząbkach by nie zostało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi