maksymilion Napisano 4 Styczeń 2011 Napisano 4 Styczeń 2011 (edytowane) Witam wszystkich. Wczoraj zacząłem pracować nad tym modelem i po raz pierwszy taką techniką. Mam nadzieje, że mi pomożecie go dokończyć. Zachęcam wszystkich do komentowania i krytyki szczególnie. Głupi błąd poprawiony już jest normalnie. Edytowane 8 Luty 2011 przez maksymilion
Gość kakaku Napisano 4 Styczeń 2011 Napisano 4 Styczeń 2011 116x87 pikseli a ty chcesz zeby cos ocenic?:)
maksymilion Napisano 6 Styczeń 2011 Autor Napisano 6 Styczeń 2011 sorki za błąd już naprawiony można kontynuować.
Stachu Napisano 6 Styczeń 2011 Napisano 6 Styczeń 2011 na razie jest ok. popraw tylko wgniecenie na początku tylnego nadkola :D swoja droga to auto ma 2 różne chamfery na nadkolach? bo to tez sie rzuca w oczy
maksymilion Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Napisano 7 Styczeń 2011 Stachu- te nadkola nie są takie same a tu masz dowód. A że jestem chyba nad pobudliwy i nie mogę się doczekać dodaje nowości.+ felgę (opona do wymiany). No to by było na tyle.
kamiltsn Napisano 10 Styczeń 2011 Napisano 10 Styczeń 2011 Fajna oponka, ale jak dla mnie to brak jakiegoś połączenia między nią a felgą, czy mi się zdaje ?? Tak wygląda jakby były na tej samej wysokości, a oponka wchodzi do środka felgi. 1
polka dot Napisano 10 Styczeń 2011 Napisano 10 Styczeń 2011 to chyba odbicie szarego spod horyzontu, opona jest podobnego koloru 1
maksymilion Napisano 11 Styczeń 2011 Autor Napisano 11 Styczeń 2011 kamiltsn- opona jest raczej wpasowana dobrze.To po prostu to odbicie. fajnie że ci się podoba a co z samym modelem.
cortes Napisano 13 Styczeń 2011 Napisano 13 Styczeń 2011 wydaje mi się ze za szybko wchodzisz w detal, spróbuj pociągnąć projekt do końca, ale wg mnie odbicia bd nieciekawe na tej budzie ;( w następnym proponuje bardziej wejść*w metodę po ms detal ;)
maksymilion Napisano 14 Styczeń 2011 Autor Napisano 14 Styczeń 2011 Dzięki z cenną rade na pewno w przyszłości postaram się ją zastosować. Niedługo wrzucę coś nowego jakieś inne ujęcia.
maksymilion Napisano 16 Styczeń 2011 Autor Napisano 16 Styczeń 2011 No trochę mu tam dodałem pokazuje go razem z felgami zobaczcie i oceńcie.
maksymilion Napisano 29 Styczeń 2011 Autor Napisano 29 Styczeń 2011 No dłużej nie czekam pokazuje w tej profesjonalnie amatorskiej scenie
maksymilion Napisano 7 Luty 2011 Autor Napisano 7 Luty 2011 Naprawdę wszystko jest dobrze i nie potrzeba oceniać piszę któryś raz pod rząd trochę wiocha.
Karkosik Napisano 7 Luty 2011 Napisano 7 Luty 2011 Nie masz miniaturki człowieku. Nie widać tego wątku w ogole! Co do modelu to całkiem ok. Tylko coś dach dziwnie wygląda i model sie krzywi za wlotem powietrza tam obok nadkola. Co do renderu to materiały wszystkie do wymiany: opony za jasne, mają za mały bierznik, Chrom za mało kontrastowy i lakier słaby (moze przez ten kolor O_o) dodaj miniaturke do pierwszego wątku a wszyscy sie tu zlecą:D(najlepiej z cycami, to działa :D)
Orangegraphics Napisano 7 Luty 2011 Napisano 7 Luty 2011 olej materiały, pokaż na razie screeny siatki i modelu z różnych ujęć, będzie można coś ocenić bo tak to ani model ani render do oceniania
maksymilion Napisano 8 Luty 2011 Autor Napisano 8 Luty 2011 Karkosik-dzięki dodam załącznik ale chyba bez cycków spróbuje pokombinować z materiałami Xiz0r-Niedługo pokarze siatkę itp.
maksymilion Napisano 27 Luty 2011 Autor Napisano 27 Luty 2011 No dobra dodaje już siatki i te podobne Skromne wnętrze Nie wiem czemu niektóre takie poprzycinane.
Rekomendowane odpowiedzi