Napisano 4 Styczeń 201114 l Witam wszystkich. Wczoraj zacząłem pracować nad tym modelem i po raz pierwszy taką techniką. Mam nadzieje, że mi pomożecie go dokończyć. Zachęcam wszystkich do komentowania i krytyki szczególnie. Głupi błąd poprawiony już jest normalnie. Edytowane 8 Luty 201114 l przez maksymilion
Napisano 6 Styczeń 201114 l na razie jest ok. popraw tylko wgniecenie na początku tylnego nadkola :D swoja droga to auto ma 2 różne chamfery na nadkolach? bo to tez sie rzuca w oczy
Napisano 7 Styczeń 201114 l Autor Stachu- te nadkola nie są takie same a tu masz dowód. A że jestem chyba nad pobudliwy i nie mogę się doczekać dodaje nowości.+ felgę (opona do wymiany). No to by było na tyle.
Napisano 10 Styczeń 201114 l Fajna oponka, ale jak dla mnie to brak jakiegoś połączenia między nią a felgą, czy mi się zdaje ?? Tak wygląda jakby były na tej samej wysokości, a oponka wchodzi do środka felgi.
Napisano 11 Styczeń 201114 l Autor kamiltsn- opona jest raczej wpasowana dobrze.To po prostu to odbicie. fajnie że ci się podoba a co z samym modelem.
Napisano 13 Styczeń 201114 l wydaje mi się ze za szybko wchodzisz w detal, spróbuj pociągnąć projekt do końca, ale wg mnie odbicia bd nieciekawe na tej budzie ;( w następnym proponuje bardziej wejść*w metodę po ms detal ;)
Napisano 14 Styczeń 201114 l Autor Dzięki z cenną rade na pewno w przyszłości postaram się ją zastosować. Niedługo wrzucę coś nowego jakieś inne ujęcia.
Napisano 16 Styczeń 201114 l Autor No trochę mu tam dodałem pokazuje go razem z felgami zobaczcie i oceńcie.
Napisano 29 Styczeń 201114 l Autor No dłużej nie czekam pokazuje w tej profesjonalnie amatorskiej scenie
Napisano 7 Luty 201114 l Autor Naprawdę wszystko jest dobrze i nie potrzeba oceniać piszę któryś raz pod rząd trochę wiocha.
Napisano 7 Luty 201114 l Nie masz miniaturki człowieku. Nie widać tego wątku w ogole! Co do modelu to całkiem ok. Tylko coś dach dziwnie wygląda i model sie krzywi za wlotem powietrza tam obok nadkola. Co do renderu to materiały wszystkie do wymiany: opony za jasne, mają za mały bierznik, Chrom za mało kontrastowy i lakier słaby (moze przez ten kolor O_o) dodaj miniaturke do pierwszego wątku a wszyscy sie tu zlecą:D(najlepiej z cycami, to działa :D)
Napisano 7 Luty 201114 l olej materiały, pokaż na razie screeny siatki i modelu z różnych ujęć, będzie można coś ocenić bo tak to ani model ani render do oceniania
Napisano 8 Luty 201114 l Autor Karkosik-dzięki dodam załącznik ale chyba bez cycków spróbuje pokombinować z materiałami Xiz0r-Niedługo pokarze siatkę itp.
Napisano 27 Luty 201114 l Autor No dobra dodaje już siatki i te podobne Skromne wnętrze Nie wiem czemu niektóre takie poprzycinane.