Matchias Napisano 10 Styczeń 2011 Napisano 10 Styczeń 2011 (edytowane) Stary Vickers został poddany pewnym modyfikacjom. Edytowane 6 Luty 2011 przez Matchias
wiecho Napisano 10 Styczeń 2011 Napisano 10 Styczeń 2011 Bardzo ładny model tak jak i wczesniejszy gratulacje :)
ikkiz Napisano 11 Styczeń 2011 Napisano 11 Styczeń 2011 czy ja dobrze widzę, że blachy wierzyczki są połączone śrubami? mi się wydawało, że to raczej nity powinny być (bez nacięcia na śrubokręt) http://picasaweb.google.com/lh/photo/1MEaD7QWytlxgoZ34oyQmg
kliment woroszyłow Napisano 11 Styczeń 2011 Napisano 11 Styczeń 2011 (edytowane) ikkiz -Słusznie napisałes ze ci sie wydawało :D to zdj rekonstrukcji a nie orginału. Orginalny 7TP miał tam sruby z nacięciami ( możliwe ze były to nity którym porobiono nacięcia). Jest jak najbardziej poprawnie. Bardzo zacny modelik Maciek ;) Ponizej zdj orginalnej wieży i rysunek śp. Magnuskiego: Edytowane 11 Styczeń 2011 przez kliment woroszyłow
Matchias Napisano 11 Styczeń 2011 Autor Napisano 11 Styczeń 2011 wiecho - dzięki ikkiz - Twój komentarz ubódł mnie prosto w serce:) Klimek - dzięki za wyręczenie
JacekCichy Napisano 9 Luty 2011 Napisano 9 Luty 2011 Model świetny, scenka też zapowiada się ciekawie ;) Jedyne czego się można przyczepić to że kierowca czołgu wystawia się na ostrzał przejeżdżając przez tą górkę ale to zwykłe czepialstwo ;P Czołg wygląda na tej górce fajnie ;D Powodzenia no i na front! ;D
Rekomendowane odpowiedzi