Napisano 10 Styczeń 201114 l Stary Vickers został poddany pewnym modyfikacjom. Edytowane 6 Luty 201114 l przez Matchias
Napisano 11 Styczeń 201114 l czy ja dobrze widzę, że blachy wierzyczki są połączone śrubami? mi się wydawało, że to raczej nity powinny być (bez nacięcia na śrubokręt) http://picasaweb.google.com/lh/photo/1MEaD7QWytlxgoZ34oyQmg
Napisano 11 Styczeń 201114 l ikkiz -Słusznie napisałes ze ci sie wydawało :D to zdj rekonstrukcji a nie orginału. Orginalny 7TP miał tam sruby z nacięciami ( możliwe ze były to nity którym porobiono nacięcia). Jest jak najbardziej poprawnie. Bardzo zacny modelik Maciek ;) Ponizej zdj orginalnej wieży i rysunek śp. Magnuskiego: Edytowane 11 Styczeń 201114 l przez kliment woroszyłow
Napisano 11 Styczeń 201114 l Autor wiecho - dzięki ikkiz - Twój komentarz ubódł mnie prosto w serce:) Klimek - dzięki za wyręczenie
Napisano 9 Luty 201114 l Model świetny, scenka też zapowiada się ciekawie ;) Jedyne czego się można przyczepić to że kierowca czołgu wystawia się na ostrzał przejeżdżając przez tą górkę ale to zwykłe czepialstwo ;P Czołg wygląda na tej górce fajnie ;D Powodzenia no i na front! ;D