mnowak35 Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 Witam Wykonuje wizualizacje pomieszczenia. Chciałem stworzyć firankę. Narzędziem Linie zrobiłem linię z dużą ilością punktów, później potraktowałem ją Noisem i Extrude. Na wiportach są widoczne ale podczas próbnych renderów wyskakuje komunikat o tym że linia jest niewłaściwa i może być niewidoczna na renderze. i jest niewidoczna. Może ktoś spotkał się z podobnym problemem lub podrzuci jakiś tutek z wykonywaniem firanki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żółty Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 Pokaż jakiś zrzut z viewportu z zaznaczoną firanką tak żeby było widać ustawienia modyfikatorów . Możliwe, że masz coś pokićkane z normalami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stormwind Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 Wklej także cały komunikat błędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowak35 Napisano 11 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2011 Przed renderem Uploaded with ImageShack.us[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowak35 Napisano 11 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2011 (edytowane) Uploaded with ImageShack.us[/img] Uploaded with ImageShack.us[/img] Dajcie znać czy zrzuty są widoczne lub czy się otwierają Edytowane 11 Styczeń 2011 przez mnowak35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 przeczytaj sobie nazwę strony pod linkiem. Najlepiej wklej link bezpośredni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowak35 Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2011 Witam Z tego co widzę to moje zrzuty z ekranu są niewidoczne. Na innych forach mi się ładują a tutaj nie wiem czemu nie. Możecie coś poradzić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowak35 Napisano 13 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2011 (edytowane) http://img15.imageshack.us/img15/7788/wizualizacjadomuwersja1.th.jpg' alt='wizualizacjadomuwersja1.th.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Zrobiłem próbę załączenia obrazka ob wydaje mi się że próby powyżej się nie otwierały Edytowane 13 Styczeń 2011 przez mnowak35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowak35 Napisano 13 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2011 Tak wygląd mi to na podglądzie. To ciemne to firanka By mnowak35 at 2011-01-13[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowak35 Napisano 13 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2011 A tak po renderze i komunikat. By mnowak35 at 2011-01-13[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysol Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 ten "plain" jest widoczny tylko z 1 strony albo daj jeszcze modyfikator shell co doda CI grubosci albo zaznacz firanke daj modyfikator editable poly potem zaznacz to jako poligon ( cala firanke ) i z editable poly wybierz flip... powinno CI ja odwrocic zebys ja widzial... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi