Napisano 11 Styczeń 201114 l Witam Wykonuje wizualizacje pomieszczenia. Chciałem stworzyć firankę. Narzędziem Linie zrobiłem linię z dużą ilością punktów, później potraktowałem ją Noisem i Extrude. Na wiportach są widoczne ale podczas próbnych renderów wyskakuje komunikat o tym że linia jest niewłaściwa i może być niewidoczna na renderze. i jest niewidoczna. Może ktoś spotkał się z podobnym problemem lub podrzuci jakiś tutek z wykonywaniem firanki. Pozdrawiam
Napisano 11 Styczeń 201114 l Pokaż jakiś zrzut z viewportu z zaznaczoną firanką tak żeby było widać ustawienia modyfikatorów . Możliwe, że masz coś pokićkane z normalami
Napisano 11 Styczeń 201114 l Autor Uploaded with ImageShack.us[/img] Uploaded with ImageShack.us[/img] Dajcie znać czy zrzuty są widoczne lub czy się otwierają Edytowane 11 Styczeń 201114 l przez mnowak35
Napisano 11 Styczeń 201114 l przeczytaj sobie nazwę strony pod linkiem. Najlepiej wklej link bezpośredni.
Napisano 12 Styczeń 201114 l Autor Witam Z tego co widzę to moje zrzuty z ekranu są niewidoczne. Na innych forach mi się ładują a tutaj nie wiem czemu nie. Możecie coś poradzić. Pozdrawiam
Napisano 13 Styczeń 201114 l Autor http://img15.imageshack.us/img15/7788/wizualizacjadomuwersja1.th.jpg' alt='wizualizacjadomuwersja1.th.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Zrobiłem próbę załączenia obrazka ob wydaje mi się że próby powyżej się nie otwierały Edytowane 13 Styczeń 201114 l przez mnowak35
Napisano 13 Styczeń 201114 l Autor Tak wygląd mi to na podglądzie. To ciemne to firanka By mnowak35 at 2011-01-13[/img]
Napisano 13 Styczeń 201114 l ten "plain" jest widoczny tylko z 1 strony albo daj jeszcze modyfikator shell co doda CI grubosci albo zaznacz firanke daj modyfikator editable poly potem zaznacz to jako poligon ( cala firanke ) i z editable poly wybierz flip... powinno CI ja odwrocic zebys ja widzial...