Sebazx6r Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 (edited) Zrobilem tarcze hamulcowe z nurbs. Pomyslalem ze latwie bedzie te wszystie otwory zrobic w nurbsami. Natknąłem na problem. Chcialbym to pogrobic: Pomyslalem moze przektonwertowac na poly ale niezle babole wychodza. Edited January 11, 2011 by Sebazx6r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuki26 Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Nigdy nie siedziałem w Maya ale może znajdziesz funkcje "Shell", w każdym programie jaki znam to jest, to samo robi i pod tą nazwą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
legomir Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Hmm... Przełącz się na Control Vertex i pogrub albo przy opcjach konwertowania na polygony pogrzeb... Nie mogę zajrzeć do May'i jako ściągi ale masz przecież helpa. Jesli chodzi o edge i ich wygląd to po prostu masz dwa obiekty na tym samym miejscu :P przesuń to będzie lepiej ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts