adek Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 Zapraszamy do przeczytania artykułu "making of" dotyczącego filmu "Stairs" jaki przygotował dla naszego serwisu jego autor Mateusz Staniszew. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1574 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość James6 Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 Film Stairs to ciekawa animacja z rzadko poruszaną tematyką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOKUZ Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 Świetne i poruszające, muzyka oraz efekty dźwiękowe też na dobrym poziomie, z chęcią obejrzałem :) Przyznam szczerze, myślałem po początku że to będą jakieś wspomnienia "wojenne" :), tak czekałem i czekałem i się nie doczekałem :) i bardzo dobrze, coś w tym jest. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 Jak ktoś myśli że mi się zrobi smutno gdy zobaczę przekoszonego wojskowego, który pomimo tego ze nie ma siły otworzyć drzwi, jara jak smok, to... nie myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 deshu, skąd pomysł, że autor chciał za Ciebie myśleć? :P Nie myśl za innych.Nawet za tych, którzy sami nie myślą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 19 Styczeń 2011 Share Napisano 19 Styczeń 2011 Świetny temat na film, dobre wykonanie, pasująca muzyka. Pozdrawiam autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi