Gość Kozisoft1 Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 Witam serdecznie. Po przerwie zabawy w 3d max'ie znów wróciłem do tworzenia/modelowania. Tym razem będę umieszczał RTV i AGD, na pierwszy ogień idzie mój własny pendrive. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 Zrób sobie chamfera na tych literkach. Nie masz problemów z tą siatą po booleanie bo wygląda to okropnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kozisoft1 Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 ok już poprawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 Ja bym napis nalozyl bump mapą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 Czemu ten napisz jest tak głęboko wycięty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kozisoft1 Napisano 16 Styczeń 2011 Share Napisano 16 Styczeń 2011 Poprawiony:) i jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 Siatkę daj. Jeżeli jest podobna do poprzednie to przy kolejnym smooth będą babole, ale jak nie zamierzasz tego robić to wygląda nieźle :). Choć ja sam jestem początkujący, więc co ja tam będę się wypowiadał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kozisoft1 Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 Siatka ta sama:) hehe:), ale już nic nie będę poprawiać więc teraz to pokolorować i oświetlić tylko z tym mam problem bo słabo się znam na nadawaniu barwy i oświetlenia (mental) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi