zerocool-wolomin Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 Tygodniowy Speedpainting #110: Wejście Smoka Hejka! W tym tygodniu temat jak dla mnie kultowy :) podejść do tematu nie powinno zabraknąć. Pozdro. Prośba o podpięcie tematu :) Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 28.01.2011 godz. 23:59. SONDA: od 29.01 do 31.01 (3 dni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 dobre KhazadThard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toxotes Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellon Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 Cos ode mnie - nie jestem pewien czy wyrazne(smoka reprezentowac mialby miecz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 26 Styczeń 2011 Share Napisano 26 Styczeń 2011 KhazadThard :D świetna interpretacja tematu... taka... dosłowna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 26 Styczeń 2011 Share Napisano 26 Styczeń 2011 Mellon, super krew :) Podoba mi się cała pracka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 27 Styczeń 2011 Share Napisano 27 Styczeń 2011 KhazadThard mocne wejście :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zerocool-wolomin Napisano 27 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2011 Jak Wejście Smoka to z hukiem ;) EDIT: Próbowałem naśladować brusha Mayk-a, jakby ktoś chciał to wystawię do pobrania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 Cześć! Dobre speedy panowie:) ode mnie "bajkowo". Duuużo pracy jeszcze przede mną żeby to, co smaruję, jakoś wyglądało. Fajna sprawa te speedy. Są takie motywujące do pracy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicur Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zerocool-wolomin Napisano 28 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2011 (edytowane) Zamykamy i głosujemy :) EDIT: Idę spać, bądźcie grzeczni. Edytowane 28 Styczeń 2011 przez zerocool-wolomin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi