Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pracka fajna i programik fajny (ale co do programu to wolę się niewypowadać, bo tu za wychwalanie programu innego niż max to palą na stosie :)

Napisano

Ten cień jest czarny!! Ups... przy takim świetle jakie masz w scenie to jest fizycznie nie możliwe... ale niech będzie i tak...

Szkoda że ten bump nie ma większej rozdzielczości... trochę to przeszkadza...

No i skoro to jest metal to dlaczego tak słabo błyszczy? Odbija idelanie więc sugerowało by to, że jest gładki. To powienien też dużo mocniej odbiajć światło... a tu blików ze świeczką trzeba szukać :)

dla mnie trochę za schludny ten warsztatowy stolik..

Napisano

Dłoń sprawia wrazenie naprawde cholernie ciężkiej! To mi sie podoba w tej pracy, jak juz wspomnial Kris - bump lepszej jakosci by sie przydal :)

pozdro

Napisano

Ja robię w Lightwave i nie zamierzam sie przestawiać na inny soft. Zresztą oprogramowanie jest nie ważne liczą się umiejętności i znajomość możliwości danego programu.

Napisano

No i bardzo dobrze że robisz w Lightwave... to świetny soft. My tu radzimy jak poprawić wygląd pracki i na co zwrócić uwagę... a jakim softem to zrobisz zależy tylko i wyłącznie od Ciebie....

Napisano

Nie szedłem w kierunku realizmu, zwłaszcza w materiale, ale może to był błąd... i myślałem że max3d to nie to samo co 3dmax :)

Napisano

cos ty sie uparł na tego maxa? nikt tu nawet nie wspomniał o nim a Orion zartował!. nasze uwagi i pojęcia ktore w nichj przytaczamy wychodzą poza ramy jednego softu, \"bump\", czy \"shader\" to pojęcia universalne.

Napisano

heehe.. palą ..dobre.. świtło, światło i tekstury.. będzie o wiele lepiej bez tych wypalonych czerni.. pozatym zestaw barw coś nie tak.. i jak wspomniał kris refleksy na metalu... pozdr..

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności