Wert Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 Zrobione w cinema 4d 6. Ktoś jeszcze w tym robi, bo to mój ulubiony?
Orion Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 Pracka fajna i programik fajny (ale co do programu to wolę się niewypowadać, bo tu za wychwalanie programu innego niż max to palą na stosie :)
Kris_R Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 Ten cień jest czarny!! Ups... przy takim świetle jakie masz w scenie to jest fizycznie nie możliwe... ale niech będzie i tak... Szkoda że ten bump nie ma większej rozdzielczości... trochę to przeszkadza... No i skoro to jest metal to dlaczego tak słabo błyszczy? Odbija idelanie więc sugerowało by to, że jest gładki. To powienien też dużo mocniej odbiajć światło... a tu blików ze świeczką trzeba szukać :) dla mnie trochę za schludny ten warsztatowy stolik..
rowr Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 Rasia nie powiem ladna fajnie wygladaja te wzorki na niej ,ale wyglada ona na reke z kamienia a nie metalu
Kroopson Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 tekstury rozmyte strasznie i do tego shader dłoni leży i kwiczy. Nijak nie przypomina on metalu...
MareG Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 Dłoń sprawia wrazenie naprawde cholernie ciężkiej! To mi sie podoba w tej pracy, jak juz wspomnial Kris - bump lepszej jakosci by sie przydal :) pozdro
darkelf Napisano 8 Czerwiec 2004 Napisano 8 Czerwiec 2004 jak dla mnie moglbys zostawic matowa ta reke i bylaby bardzo fajna pracka... a tak, te refleksy mi troche krzywia morde ;)
Damian Napisano 8 Czerwiec 2004 Napisano 8 Czerwiec 2004 swiatło ! do porawki reszta fajna, daj wiekszą rozdziałkę bumpa, nie myslales aby troche po robic w samej siatce?
Gość Savoy Napisano 9 Czerwiec 2004 Napisano 9 Czerwiec 2004 Ja robię w Lightwave i nie zamierzam sie przestawiać na inny soft. Zresztą oprogramowanie jest nie ważne liczą się umiejętności i znajomość możliwości danego programu.
Kris_R Napisano 9 Czerwiec 2004 Napisano 9 Czerwiec 2004 No i bardzo dobrze że robisz w Lightwave... to świetny soft. My tu radzimy jak poprawić wygląd pracki i na co zwrócić uwagę... a jakim softem to zrobisz zależy tylko i wyłącznie od Ciebie....
Wert Napisano 9 Czerwiec 2004 Autor Napisano 9 Czerwiec 2004 Nie szedłem w kierunku realizmu, zwłaszcza w materiale, ale może to był błąd... i myślałem że max3d to nie to samo co 3dmax :)
Damian Napisano 10 Czerwiec 2004 Napisano 10 Czerwiec 2004 cos ty sie uparł na tego maxa? nikt tu nawet nie wspomniał o nim a Orion zartował!. nasze uwagi i pojęcia ktore w nichj przytaczamy wychodzą poza ramy jednego softu, \"bump\", czy \"shader\" to pojęcia universalne.
Orion Napisano 10 Czerwiec 2004 Napisano 10 Czerwiec 2004 Właśnie. Przyznaję się bez bicia że żartowałem. Wcale nie palą na stosie (robią o wiele gorsze rzeczy :D)
sith_LORD Napisano 10 Czerwiec 2004 Napisano 10 Czerwiec 2004 heehe.. palą ..dobre.. świtło, światło i tekstury.. będzie o wiele lepiej bez tych wypalonych czerni.. pozatym zestaw barw coś nie tak.. i jak wspomniał kris refleksy na metalu... pozdr..
Wert Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Napisano 11 Czerwiec 2004 Damian, no wiem przecież. Nawet w tytule strony gł. jest wymieniona cinema. Tylko mało osób w tym robi...
Rekomendowane odpowiedzi