Napisano 6 Czerwiec 200420 l Pracka fajna i programik fajny (ale co do programu to wolę się niewypowadać, bo tu za wychwalanie programu innego niż max to palą na stosie :)
Napisano 6 Czerwiec 200420 l Ten cień jest czarny!! Ups... przy takim świetle jakie masz w scenie to jest fizycznie nie możliwe... ale niech będzie i tak... Szkoda że ten bump nie ma większej rozdzielczości... trochę to przeszkadza... No i skoro to jest metal to dlaczego tak słabo błyszczy? Odbija idelanie więc sugerowało by to, że jest gładki. To powienien też dużo mocniej odbiajć światło... a tu blików ze świeczką trzeba szukać :) dla mnie trochę za schludny ten warsztatowy stolik..
Napisano 6 Czerwiec 200420 l Rasia nie powiem ladna fajnie wygladaja te wzorki na niej ,ale wyglada ona na reke z kamienia a nie metalu
Napisano 7 Czerwiec 200420 l tekstury rozmyte strasznie i do tego shader dłoni leży i kwiczy. Nijak nie przypomina on metalu...
Napisano 7 Czerwiec 200420 l Dłoń sprawia wrazenie naprawde cholernie ciężkiej! To mi sie podoba w tej pracy, jak juz wspomnial Kris - bump lepszej jakosci by sie przydal :) pozdro
Napisano 8 Czerwiec 200420 l jak dla mnie moglbys zostawic matowa ta reke i bylaby bardzo fajna pracka... a tak, te refleksy mi troche krzywia morde ;)
Napisano 8 Czerwiec 200420 l swiatło ! do porawki reszta fajna, daj wiekszą rozdziałkę bumpa, nie myslales aby troche po robic w samej siatce?
Napisano 9 Czerwiec 200420 l Ja robię w Lightwave i nie zamierzam sie przestawiać na inny soft. Zresztą oprogramowanie jest nie ważne liczą się umiejętności i znajomość możliwości danego programu.
Napisano 9 Czerwiec 200420 l No i bardzo dobrze że robisz w Lightwave... to świetny soft. My tu radzimy jak poprawić wygląd pracki i na co zwrócić uwagę... a jakim softem to zrobisz zależy tylko i wyłącznie od Ciebie....
Napisano 9 Czerwiec 200420 l Autor Nie szedłem w kierunku realizmu, zwłaszcza w materiale, ale może to był błąd... i myślałem że max3d to nie to samo co 3dmax :)
Napisano 10 Czerwiec 200420 l cos ty sie uparł na tego maxa? nikt tu nawet nie wspomniał o nim a Orion zartował!. nasze uwagi i pojęcia ktore w nichj przytaczamy wychodzą poza ramy jednego softu, \"bump\", czy \"shader\" to pojęcia universalne.
Napisano 10 Czerwiec 200420 l Właśnie. Przyznaję się bez bicia że żartowałem. Wcale nie palą na stosie (robią o wiele gorsze rzeczy :D)
Napisano 10 Czerwiec 200420 l heehe.. palą ..dobre.. świtło, światło i tekstury.. będzie o wiele lepiej bez tych wypalonych czerni.. pozatym zestaw barw coś nie tak.. i jak wspomniał kris refleksy na metalu... pozdr..
Napisano 11 Czerwiec 200420 l Autor Damian, no wiem przecież. Nawet w tytule strony gł. jest wymieniona cinema. Tylko mało osób w tym robi...