Napisano 6 Czerwiec 200420 l Witam, tutków o modelowaniu felgi nigdy za wiele :) http://www.ravens.forgedhosting.com/Video%20Tutorial/Rim%20tut/ szczerze mówiąc nie oglądałem jeszcze tego, ale sądząc po komentarzach na forum SMCars może być dobry :) pozdrawiam
Napisano 6 Czerwiec 200420 l napisał Loozack ...tutków o modelowaniu felgi nigdy za wiele :) ... To już jakieś zawodowe zboczenie :D
Napisano 6 Czerwiec 200420 l Autor ehhh, właśnie mi się ściągnął ten filmik... szczerze mówiąc nie polecam :| pierwsze widzę, żeby ramiona felgi nie kopiować Arrayem (lub Rotate ze Snapem stopni) tylko na oko... porażka totalna... a więc ta nowinka jest w formie ostrzeżenia: NIE ŚCIĄGAJCIE TEGO TUTORIALA, JEST BADZIEWNY :D pozdrawiam P.S. ale namieszałem ;)
Napisano 7 Czerwiec 200420 l loozack drugi raz wpadka :). najpierw swietny model subaru, a byl kawalek maski i zderzaka a teraz tutorial hi. wiec najpierw obejrzyj moze :D.
Napisano 7 Czerwiec 200420 l Autor no ale wiesz, to działa tak... jak ja wejdę w gówno to już inni będą je omijać :D
Napisano 7 Czerwiec 200420 l tutek bez kitu bezuzyteczny moze cos da dla beginełsóf. P.S 300 post !!!!
Napisano 7 Czerwiec 200420 l Autor no taa, znalazło się dwóch, co jak zobaczyli \"NIE ŚCIĄGAJ\" to ściągnęli :> eeeheheheeh
Napisano 7 Czerwiec 200420 l to jednak dobrze ,ze wczoraj newsa nie napisalem po Twoim poscie tutaj :]