zerocool-wolomin Napisano 26 Styczeń 2011 Napisano 26 Styczeń 2011 (edytowane) No to kończymy. Moja ilustracja ma przedstawiać ekscentrycznego podróżnika, w swojej wypasionej maszynie czasu, którą nazwał "Penetratorem przyszłości". Podróżnik ten, trochę w klimacie Juliusza Verne'a, trochę Salvadora Dali, z nutką surrealizmu, startuje właśnie w XXII wiek. Sceneria zmieniła się w trakcie powstawania pracy i stała się teatrem w której odgrywany jest spektakl "podróżnika przyszłości" w iście surrealistycznym stylu ;) Duża wersja na Digarcie : http://www.digart.pl/zoom/6178610/Podroznik.html Miniaturka: A poniżej mały making of : Tak wiem, miała być kura, ale w pewnym momencie stwierdziłem że jest zbędna :) być może jeszcze do niej wrócę, kiedy praca mi się znudzi. Edytowane 27 Luty 2011 przez zerocool-wolomin
Swiezy Napisano 26 Styczeń 2011 Napisano 26 Styczeń 2011 Hm mam takie dziwne nie odparte wrażenie.. że praca jest już ukończona?
zerocool-wolomin Napisano 26 Styczeń 2011 Autor Napisano 26 Styczeń 2011 Hm mam takie dziwne nie odparte wrażenie.. że praca jest już ukończona? W zasadzie tak, bo mam już jej dość :D
Paweł Kaczmarczyk Napisano 26 Styczeń 2011 Napisano 26 Styczeń 2011 Może zdradź nam co tam w tej przyszłości? Poszerz kadr itd. W fazie szkicu machnąłeś takie pionowe linie jakby był na liknach powieszony, do czego one Ci służyły?
Swiezy Napisano 26 Styczeń 2011 Napisano 26 Styczeń 2011 W zasadzie tak, bo mam już jej dość :D Tego się bałem. Rzeczywiście dość nie wiele się dzieje na ilustracji, tak jak mówi Florian P. "Opowiedz" coś więcej ;)
ortheza Napisano 26 Styczeń 2011 Napisano 26 Styczeń 2011 Moze wzbogac tlo,? osadz to w jakims otoczeniu. Praca duzo zyska. Poki co mamy na razie zarabisty koncept postaci i wechikułu ale nic poza tym.
Swiezy Napisano 26 Styczeń 2011 Napisano 26 Styczeń 2011 Ja bym widział tu wielkie kotary i cała scenę, jak na przedstawieniu teatralnym,może stąd skojarzenie mi wyszło od tych sznurków.
zerocool-wolomin Napisano 26 Styczeń 2011 Autor Napisano 26 Styczeń 2011 Ja bym widział tu wielkie kotary i cała scenę, jak na przedstawieniu teatralnym,może stąd skojarzenie mi wyszło od tych sznurków. Pomyślimy :)
zerocool-wolomin Napisano 26 Styczeń 2011 Autor Napisano 26 Styczeń 2011 Jednak idę w kierunku teatrzyku. Poziom surrealizmu i abstrakcji mnie zadowala ;) Dodałem nieśmiertelne słoneczko i wstępne kotary.
leszek_lenia Napisano 27 Styczeń 2011 Napisano 27 Styczeń 2011 to dodaj mu jeszcze liny mocowania. zaslony dalbym czerwone..tez
zerocool-wolomin Napisano 27 Styczeń 2011 Autor Napisano 27 Styczeń 2011 to dodaj mu jeszcze liny mocowania. zaslony dalbym czerwone..tez Liny będą, myślę też nad chmurkami z papieru. Czerwone kotary zrobiłem na początku, ale zmieniłem na niebieskie, ponieważ za bardzo odwracały uwagę od postaci.
Urbanboogie Napisano 27 Styczeń 2011 Napisano 27 Styczeń 2011 E, fajowa ta pracka :)) ma cos z takiej surrealistycznej sztampy ale mi to akurat odpowiada :)
telthona Napisano 30 Styczeń 2011 Napisano 30 Styczeń 2011 fajny pomysł z kurtyną, ale design tej rakiety... :P jest dosyć frapujący ;P nie wiem czy wielki penis jest dobrą inspiracją na podróż w czasie :D
zerocool-wolomin Napisano 30 Styczeń 2011 Autor Napisano 30 Styczeń 2011 ... nie wiem czy wielki penis jest dobrą inspiracją na podróż w czasie :D To Penetrator przyszłości :D Mały uśmiech w kierunku zdobywania odległych czasów
zerocool-wolomin Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Napisano 31 Styczeń 2011 Updejt. Poziom surrealu zadowalający. Verte.
Swiezy Napisano 31 Styczeń 2011 Napisano 31 Styczeń 2011 No super coraz ciekawiej jest,w dobrą stronę to zmierza.
miriam Napisano 24 Luty 2011 Napisano 24 Luty 2011 Uwaga, Przypomnienie, termin zakończenia tej edycji, przypada na 28 Lutego, zostało już niewiele czasu. Powodzenia.
zerocool-wolomin Napisano 24 Luty 2011 Autor Napisano 24 Luty 2011 No to kończymy ... kot, patefon i nasza sztampa.
Swiezy Napisano 25 Luty 2011 Napisano 25 Luty 2011 No ja już więcej nie umiem nic dopowiedzieć ale super pchnąłeś prackę w dobrą stronę ;)
Rekomendowane odpowiedzi