Napisano 26 Stycze艅 201114 l No to ko艅czymy. Moja ilustracja ma przedstawia膰 ekscentrycznego podr贸偶nika, w swojej wypasionej maszynie czasu, kt贸r膮 nazwa艂 "Penetratorem przysz艂o艣ci". Podr贸偶nik ten, troch臋 w klimacie Juliusza Verne'a, troch臋 Salvadora Dali, z nutk膮 surrealizmu, startuje w艂a艣nie w XXII wiek. Sceneria zmieni艂a si臋 w trakcie powstawania pracy i sta艂a si臋 teatrem w kt贸rej odgrywany jest spektakl "podr贸偶nika przysz艂o艣ci" w i艣cie surrealistycznym stylu ;) 聽 聽 Du偶a wersja na Digarcie : http://www.digart.pl/zoom/6178610/Podroznik.html Miniaturka: 聽 聽 A poni偶ej ma艂y making of : 聽 聽 聽 Tak wiem, mia艂a by膰 kura, ale w pewnym momencie stwierdzi艂em 偶e jest zb臋dna :) by膰 mo偶e jeszcze do niej wr贸c臋, kiedy praca mi si臋 znudzi. Edytowane 27 Luty 201114 l przez zerocool-wolomin
Napisano 26 Stycze艅 201114 l Autor Hm mam takie dziwne nie odparte wra偶enie.. 偶e praca jest ju偶 uko艅czona? 聽 W zasadzie tak, bo mam ju偶 jej do艣膰 :D
Napisano 26 Stycze艅 201114 l Mo偶e zdrad藕 nam co tam w tej przysz艂o艣ci? Poszerz kadr itd. W fazie szkicu machn膮艂e艣 takie pionowe linie jakby by艂 na liknach powieszony, do czego one Ci s艂u偶y艂y?
Napisano 26 Stycze艅 201114 l W zasadzie tak, bo mam ju偶 jej do艣膰 :D Tego si臋 ba艂em. Rzeczywi艣cie do艣膰 nie wiele si臋 dzieje na ilustracji, tak jak m贸wi Florian P. "Opowiedz" co艣 wi臋cej ;)
Napisano 26 Stycze艅 201114 l Moze wzbogac tlo,? osadz to w jakims otoczeniu. Praca duzo zyska. Poki co mamy na razie zarabisty koncept postaci i wechiku艂u ale nic poza tym.
Napisano 26 Stycze艅 201114 l Ja bym widzia艂 tu wielkie kotary i ca艂a scen臋, jak na przedstawieniu teatralnym,mo偶e st膮d skojarzenie mi wysz艂o od tych sznurk贸w.
Napisano 26 Stycze艅 201114 l Autor Ja bym widzia艂 tu wielkie kotary i ca艂a scen臋, jak na przedstawieniu teatralnym,mo偶e st膮d skojarzenie mi wysz艂o od tych sznurk贸w. 聽 Pomy艣limy :)
Napisano 26 Stycze艅 201114 l Autor Jednak id臋 w kierunku teatrzyku. Poziom surrealizmu i abstrakcji mnie zadowala ;) Doda艂em nie艣miertelne s艂oneczko i wst臋pne kotary. 聽
Napisano 27 Stycze艅 201114 l Autor to dodaj mu jeszcze liny mocowania. zaslony dalbym czerwone..tez 聽 Liny b臋d膮, my艣l臋 te偶 nad chmurkami z papieru. Czerwone kotary zrobi艂em na pocz膮tku, ale zmieni艂em na niebieskie, poniewa偶 za bardzo odwraca艂y uwag臋 od postaci.
Napisano 27 Stycze艅 201114 l E, fajowa ta pracka :)) ma cos z takiej surrealistycznej sztampy ale mi to akurat odpowiada :)
Napisano 30 Stycze艅 201114 l fajny pomys艂 z kurtyn膮, ale design tej rakiety... :P jest dosy膰 frapuj膮cy ;P nie wiem czy wielki penis jest dobr膮 inspiracj膮 na podr贸偶 w czasie :D
Napisano 30 Stycze艅 201114 l Autor ... nie wiem czy wielki penis jest dobr膮 inspiracj膮 na podr贸偶 w czasie :D 聽 To Penetrator przysz艂o艣ci :D Ma艂y u艣miech w kierunku zdobywania odleg艂ych czas贸w
Napisano 24 Luty 201114 l Uwaga, 聽 Przypomnienie, termin zako艅czenia tej edycji, przypada na 28 Lutego, zosta艂o ju偶 niewiele czasu. 聽 Powodzenia.
Napisano 25 Luty 201114 l No ja ju偶 wi臋cej nie umiem nic dopowiedzie膰 ale super pchn膮艂e艣 prack臋 w dobr膮 stron臋 ;)