Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

No to ko艅czymy.

Moja ilustracja ma przedstawia膰 ekscentrycznego podr贸偶nika, w swojej wypasionej maszynie czasu, kt贸r膮 nazwa艂 "Penetratorem przysz艂o艣ci". Podr贸偶nik ten, troch臋 w klimacie Juliusza Verne'a, troch臋 Salvadora Dali, z nutk膮 surrealizmu, startuje w艂a艣nie w XXII wiek. Sceneria zmieni艂a si臋 w trakcie powstawania pracy i sta艂a si臋 teatrem w kt贸rej odgrywany jest spektakl "podr贸偶nika przysz艂o艣ci" w i艣cie surrealistycznym stylu ;)

podroznik_07.jpg

Du偶a wersja na Digarcie : http://www.digart.pl/zoom/6178610/Podroznik.html

Miniaturka:

podroznik_180x295.jpg

A poni偶ej ma艂y making of :

podroznik_making_of.jpg

Tak wiem, mia艂a by膰 kura, ale w pewnym momencie stwierdzi艂em 偶e jest zb臋dna :) by膰 mo偶e jeszcze do niej wr贸c臋, kiedy praca mi si臋 znudzi.

Edytowane przez zerocool-wolomin

• Odpowiedzi 19
  • Wy艣wietle艅 4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hm mam takie dziwne nie odparte wra偶enie.. 偶e praca jest ju偶 uko艅czona?

Napisano

Mo偶e zdrad藕 nam co tam w tej przysz艂o艣ci? Poszerz kadr itd.

W fazie szkicu machn膮艂e艣 takie pionowe linie jakby by艂 na liknach powieszony, do czego one Ci s艂u偶y艂y?

Napisano
W zasadzie tak, bo mam ju偶 jej do艣膰 :D

Tego si臋 ba艂em. Rzeczywi艣cie do艣膰 nie wiele si臋 dzieje na ilustracji, tak jak m贸wi Florian P.

"Opowiedz" co艣 wi臋cej ;)

Napisano

Moze wzbogac tlo,? osadz to w jakims otoczeniu. Praca duzo zyska.

Poki co mamy na razie zarabisty koncept postaci i wechiku艂u ale nic poza tym.

Napisano

Ja bym widzia艂 tu wielkie kotary i ca艂a scen臋, jak na przedstawieniu teatralnym,mo偶e st膮d skojarzenie mi wysz艂o od tych sznurk贸w.

Napisano
  • Autor
Ja bym widzia艂 tu wielkie kotary i ca艂a scen臋, jak na przedstawieniu teatralnym,mo偶e st膮d skojarzenie mi wysz艂o od tych sznurk贸w.

Pomy艣limy :)

Napisano
  • Autor

Jednak id臋 w kierunku teatrzyku. Poziom surrealizmu i abstrakcji mnie zadowala ;) Doda艂em nie艣miertelne s艂oneczko i wst臋pne kotary.

podroznik_04.jpg

Napisano
  • Autor
to dodaj mu jeszcze liny mocowania.

zaslony dalbym czerwone..tez

Liny b臋d膮, my艣l臋 te偶 nad chmurkami z papieru.

Czerwone kotary zrobi艂em na pocz膮tku, ale zmieni艂em na niebieskie, poniewa偶 za bardzo odwraca艂y uwag臋 od postaci.

Napisano

fajny pomys艂 z kurtyn膮, ale design tej rakiety... :P jest dosy膰 frapuj膮cy ;P nie wiem czy wielki penis jest dobr膮 inspiracj膮 na podr贸偶 w czasie :D

Napisano
  • Autor
... nie wiem czy wielki penis jest dobr膮 inspiracj膮 na podr贸偶 w czasie :D

To Penetrator przysz艂o艣ci :D

Ma艂y u艣miech w kierunku zdobywania odleg艂ych czas贸w

Napisano

Uwaga,

Przypomnienie, termin zako艅czenia tej edycji, przypada na 28 Lutego, zosta艂o ju偶 niewiele czasu.

Powodzenia.

Napisano

No ja ju偶 wi臋cej nie umiem nic dopowiedzie膰 ale super pchn膮艂e艣 prack臋 w dobr膮 stron臋 ;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci