Napisano 26 Styczeń 201114 l No to kończymy. Moja ilustracja ma przedstawiać ekscentrycznego podróżnika, w swojej wypasionej maszynie czasu, którą nazwał "Penetratorem przyszłości". Podróżnik ten, trochę w klimacie Juliusza Verne'a, trochę Salvadora Dali, z nutką surrealizmu, startuje właśnie w XXII wiek. Sceneria zmieniła się w trakcie powstawania pracy i stała się teatrem w której odgrywany jest spektakl "podróżnika przyszłości" w iście surrealistycznym stylu ;) Duża wersja na Digarcie : http://www.digart.pl/zoom/6178610/Podroznik.html Miniaturka: A poniżej mały making of : Tak wiem, miała być kura, ale w pewnym momencie stwierdziłem że jest zbędna :) być może jeszcze do niej wrócę, kiedy praca mi się znudzi. Edytowane 27 Luty 201114 l przez zerocool-wolomin
Napisano 26 Styczeń 201114 l Autor Hm mam takie dziwne nie odparte wrażenie.. że praca jest już ukończona? W zasadzie tak, bo mam już jej dość :D
Napisano 26 Styczeń 201114 l Może zdradź nam co tam w tej przyszłości? Poszerz kadr itd. W fazie szkicu machnąłeś takie pionowe linie jakby był na liknach powieszony, do czego one Ci służyły?
Napisano 26 Styczeń 201114 l W zasadzie tak, bo mam już jej dość :D Tego się bałem. Rzeczywiście dość nie wiele się dzieje na ilustracji, tak jak mówi Florian P. "Opowiedz" coś więcej ;)
Napisano 26 Styczeń 201114 l Moze wzbogac tlo,? osadz to w jakims otoczeniu. Praca duzo zyska. Poki co mamy na razie zarabisty koncept postaci i wechikułu ale nic poza tym.
Napisano 26 Styczeń 201114 l Ja bym widział tu wielkie kotary i cała scenę, jak na przedstawieniu teatralnym,może stąd skojarzenie mi wyszło od tych sznurków.
Napisano 26 Styczeń 201114 l Autor Ja bym widział tu wielkie kotary i cała scenę, jak na przedstawieniu teatralnym,może stąd skojarzenie mi wyszło od tych sznurków. Pomyślimy :)
Napisano 26 Styczeń 201114 l Autor Jednak idę w kierunku teatrzyku. Poziom surrealizmu i abstrakcji mnie zadowala ;) Dodałem nieśmiertelne słoneczko i wstępne kotary.
Napisano 27 Styczeń 201114 l Autor to dodaj mu jeszcze liny mocowania. zaslony dalbym czerwone..tez Liny będą, myślę też nad chmurkami z papieru. Czerwone kotary zrobiłem na początku, ale zmieniłem na niebieskie, ponieważ za bardzo odwracały uwagę od postaci.
Napisano 27 Styczeń 201114 l E, fajowa ta pracka :)) ma cos z takiej surrealistycznej sztampy ale mi to akurat odpowiada :)
Napisano 30 Styczeń 201114 l fajny pomysł z kurtyną, ale design tej rakiety... :P jest dosyć frapujący ;P nie wiem czy wielki penis jest dobrą inspiracją na podróż w czasie :D
Napisano 30 Styczeń 201114 l Autor ... nie wiem czy wielki penis jest dobrą inspiracją na podróż w czasie :D To Penetrator przyszłości :D Mały uśmiech w kierunku zdobywania odległych czasów
Napisano 24 Luty 201114 l Uwaga, Przypomnienie, termin zakończenia tej edycji, przypada na 28 Lutego, zostało już niewiele czasu. Powodzenia.
Napisano 25 Luty 201114 l No ja już więcej nie umiem nic dopowiedzieć ale super pchnąłeś prackę w dobrą stronę ;)