Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No to kończymy.

Moja ilustracja ma przedstawiać ekscentrycznego podróżnika, w swojej wypasionej maszynie czasu, którą nazwał "Penetratorem przyszłości". Podróżnik ten, trochę w klimacie Juliusza Verne'a, trochę Salvadora Dali, z nutką surrealizmu, startuje właśnie w XXII wiek. Sceneria zmieniła się w trakcie powstawania pracy i stała się teatrem w której odgrywany jest spektakl "podróżnika przyszłości" w iście surrealistycznym stylu ;)

podroznik_07.jpg

Duża wersja na Digarcie : http://www.digart.pl/zoom/6178610/Podroznik.html

Miniaturka:

podroznik_180x295.jpg

A poniżej mały making of :

podroznik_making_of.jpg

Tak wiem, miała być kura, ale w pewnym momencie stwierdziłem że jest zbędna :) być może jeszcze do niej wrócę, kiedy praca mi się znudzi.

Edytowane przez zerocool-wolomin

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 3,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hm mam takie dziwne nie odparte wrażenie.. że praca jest już ukończona?

Napisano

Może zdradź nam co tam w tej przyszłości? Poszerz kadr itd.

W fazie szkicu machnąłeś takie pionowe linie jakby był na liknach powieszony, do czego one Ci służyły?

Napisano
W zasadzie tak, bo mam już jej dość :D

Tego się bałem. Rzeczywiście dość nie wiele się dzieje na ilustracji, tak jak mówi Florian P.

"Opowiedz" coś więcej ;)

Napisano

Moze wzbogac tlo,? osadz to w jakims otoczeniu. Praca duzo zyska.

Poki co mamy na razie zarabisty koncept postaci i wechikułu ale nic poza tym.

Napisano

Ja bym widział tu wielkie kotary i cała scenę, jak na przedstawieniu teatralnym,może stąd skojarzenie mi wyszło od tych sznurków.

Napisano
  • Autor
Ja bym widział tu wielkie kotary i cała scenę, jak na przedstawieniu teatralnym,może stąd skojarzenie mi wyszło od tych sznurków.

Pomyślimy :)

Napisano
  • Autor
to dodaj mu jeszcze liny mocowania.

zaslony dalbym czerwone..tez

Liny będą, myślę też nad chmurkami z papieru.

Czerwone kotary zrobiłem na początku, ale zmieniłem na niebieskie, ponieważ za bardzo odwracały uwagę od postaci.

Napisano

fajny pomysł z kurtyną, ale design tej rakiety... :P jest dosyć frapujący ;P nie wiem czy wielki penis jest dobrą inspiracją na podróż w czasie :D

Napisano
  • Autor
... nie wiem czy wielki penis jest dobrą inspiracją na podróż w czasie :D

To Penetrator przyszłości :D

Mały uśmiech w kierunku zdobywania odległych czasów

Napisano

Uwaga,

Przypomnienie, termin zakończenia tej edycji, przypada na 28 Lutego, zostało już niewiele czasu.

Powodzenia.

Napisano

No ja już więcej nie umiem nic dopowiedzieć ale super pchnąłeś prackę w dobrą stronę ;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności