Gość toxer Napisano 26 Styczeń 2011 Napisano 26 Styczeń 2011 Witam. Jak napisałem ten post w złym dziale to bardzo przepraszam lecz jestem juz tak zdeterminowany tym, że nikt nie chce mi podac tytulu piosenki ktora bardzo mi sie podoba Kieruje jeszcze ta prosbe do was moze nareszcie poznam tytul tej piosenki: A oto i ona mam urywek trwajacy ok 12 s http://rozpoznajemy.pl/uploads/2011/01/nutka.mp3
adek Napisano 26 Styczeń 2011 Napisano 26 Styczeń 2011 W ramach ankietowania naszych czytelników mamy pytanie. W jaki sposób z takim pytaniem trafiłeś akurat na forum max3d? Z Google?
Gość toxer Napisano 26 Styczeń 2011 Napisano 26 Styczeń 2011 W ramach ankietowania naszych czytelników mamy pytanie. W jaki sposób z takim pytaniem trafiłeś akurat na forum max3d? Z Google? Tak wpisałem w google szukając strony na której mógłbym uzyskać odpowiedz na moje pytanie Dalej bardzo o tytuł
blinq Napisano 26 Styczeń 2011 Napisano 26 Styczeń 2011 Tak wpisałem w google szukając strony na której mógłbym uzyskać odpowiedz na moje pytanie Dalej bardzo o tytuł Ale jakim cudem trafiłeś na forum o grafice komputerowej? Nie ma w internecie żadnych muzycznych? A skoro dalej bardzo o tytuł to Chrupek Ci odpowiedział przecież
Marvin Napisano 26 Styczeń 2011 Napisano 26 Styczeń 2011 (edytowane) 'Korobeiniki' ale też jestem ciekaw jak to trafił bo wiele razy w Jak to [..] ktoś specjalnie się rejestruje tylko by zapytać o utwór. edit: Za chiny nie potrafię zapisać "Jaki jest tytuł piosenki" tak by wyskoczyło max3d. Edytowane 26 Styczeń 2011 przez Marvin
Vega Napisano 26 Styczeń 2011 Napisano 26 Styczeń 2011 Bierzesz telefon. Uruchamiasz SoundHound. Przykładasz telefon blisko głośnika. Czekasz kilka sekund. Wyświetla się tytuł. Tytuł brzmi. Tetris Goodlife Bubblin remix. http://www.youtube.com/watch?v=eFS74TkZBtQ Edit: Na przyszłość szukaj forum dt. muzyki, a nie grafiki.
Rekomendowane odpowiedzi