marc_in Napisano 31 Styczeń 2011 Napisano 31 Styczeń 2011 Witam ;] Z miłości do w/w gierki z czasów dzieciństwa :P postanowiłem jeszcze raz ozywic Maxa w lekko przerobionej formie, w nowym miejscu, w odpowiedniej lekko industrialnej scenerii metra. Soft: Max8,vray,corel,AI,PS,Paint(joke):D
D4D4L Napisano 31 Styczeń 2011 Napisano 31 Styczeń 2011 OMg carmagedon aaaaaaa hahahahahahahah jak ja w tej grze szalalem na informatyce hahaha :D Niezla robota z renderem :P fajny ten plomyczek lol
oley Napisano 1 Luty 2011 Napisano 1 Luty 2011 no jak na carmageddon to zrobiłeś za ładną grafike ;) tam latały piksele aż miło. Ale to były fajne czasy. Dzięki za miłe wspomnienie.
torm Napisano 2 Luty 2011 Napisano 2 Luty 2011 jak na carmageddon'a... to za mało flaków, krwi i innych takich :)
marc_in Napisano 2 Luty 2011 Autor Napisano 2 Luty 2011 hahha to fakt, najwazniejszy element :D moze dorobie w wolnym czasie jakiegos takiego chociaz puknietego bokiem lecacego na sciane ludka :P oooo wiem wiem, albo na tory :D
KMiklas Napisano 5 Luty 2011 Napisano 5 Luty 2011 wygląda kubek w kubek jak kadr z tych filmików w pierwszym carmageddonie, dobra robota. też jako dzieciak ostro jarałem się tą grą. :}
Rekomendowane odpowiedzi