adek Napisano 31 Styczeń 2011 Napisano 31 Styczeń 2011 Nie musieliśmy zbyt długo czekać na odpowiedź Tysona Ibele (autora genialnego generatora budynków dla 3ds max) na skrypt GhostTown do generowania miast. Autor postanowił rozszerzyć możliwości Building Generatora i wstrzymał się na moment z rozwijaniem nowych funkcji związanych z pojedynczymi budynkami na rzecz generowania dróg i miast. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1598
Pierzak Napisano 1 Luty 2011 Napisano 1 Luty 2011 ciekawe kiedy sie wreszcie pojawi skrypt z napisem "Wygeneruj Swiat z Avatera" i drugi "Wygeneruj postacie z Avatara". Co tam budynki, ulice albo cale miasta... Ja chce odrazu caly siwat. A tak w ogole to Building Generator Plus wyglada calkiem ciekawie.
beny Napisano 1 Luty 2011 Napisano 1 Luty 2011 E tam, ja czekam na Make F...ing Nice 3D Image Plus for Maya. Załatwiłoby mi to kwestię pytań od klientów "Ile u Ciebie kosztuje zrobienie czegoś fajnego?"
Gość Bad Moon Napisano 1 Luty 2011 Napisano 1 Luty 2011 hmm, ostatnio podchodziłem do tego skryptu... umie ktoś to obsługiwać?
pabulo Napisano 1 Luty 2011 Napisano 1 Luty 2011 Jeszcze może sie zdarzyć chłopaki że sie wszyscy doczekamy permanentnego bezrobocia jak tak dalej pójdzie Więc o ile te zabawki są naprawde fajne to kibicuje twórcom z delikatnym niepokojem bo do emerytury daleko
Pierzak Napisano 1 Luty 2011 Napisano 1 Luty 2011 pabulo jesli tak sie stanie to na pewno bedzie jakis skrypt na obnizke bezrobocia i wygenerowanie pieniedzy.
Rekomendowane odpowiedzi