Napisano 31 Styczeń 201114 l Nie musieliśmy zbyt długo czekać na odpowiedź Tysona Ibele (autora genialnego generatora budynków dla 3ds max) na skrypt GhostTown do generowania miast. Autor postanowił rozszerzyć możliwości Building Generatora i wstrzymał się na moment z rozwijaniem nowych funkcji związanych z pojedynczymi budynkami na rzecz generowania dróg i miast. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1598
Napisano 1 Luty 201114 l ciekawe kiedy sie wreszcie pojawi skrypt z napisem "Wygeneruj Swiat z Avatera" i drugi "Wygeneruj postacie z Avatara". Co tam budynki, ulice albo cale miasta... Ja chce odrazu caly siwat. A tak w ogole to Building Generator Plus wyglada calkiem ciekawie.
Napisano 1 Luty 201114 l E tam, ja czekam na Make F...ing Nice 3D Image Plus for Maya. Załatwiłoby mi to kwestię pytań od klientów "Ile u Ciebie kosztuje zrobienie czegoś fajnego?"
Napisano 1 Luty 201114 l Jeszcze może sie zdarzyć chłopaki że sie wszyscy doczekamy permanentnego bezrobocia jak tak dalej pójdzie Więc o ile te zabawki są naprawde fajne to kibicuje twórcom z delikatnym niepokojem bo do emerytury daleko
Napisano 1 Luty 201114 l pabulo jesli tak sie stanie to na pewno bedzie jakis skrypt na obnizke bezrobocia i wygenerowanie pieniedzy.