Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

...która sprowadza się do tego, że po kliknięciu na któregoś z bohaterów odpala się krótka scenka.

Grafa zrobiona w illustratorze + html, css i js. Jedynie dźwięk odpala z flasha. HTML 5 audio okazało się być trochę zbyt kapryśnie. Tzn. bardzo łatwo je zaimplementować, ale (zwyczajowo) pojawiły się problemy z kompatybilnością (do zrobienia, ale czas mnie gonił).

Projekt zaliczeniowy na uczelnię (i przy okazji wprawka z javascript/jquery). Dużo się jeszcze muszę nauczyć! ;)

http://animacjejs.pl/pub/

P.S.

Jeżeli używasz IE - animacja nie odpali. *Było to absolutnie do zrobienia*, ale po prostu nie miałem czasu ani ochoty na zabawę z eksplorerem. :P

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wg. mnie bardzo spoko, grafika tez bardzo fajna (fajnie wystylizowana). Najlepszy jest ojciec barman "Get the fuck out of here" :D:D:D Nic nie powiem na temat spraw technicznych bo sie nie znam. Ale ogólnie bardzo fajne i śmieszne^^ Ten hardcorowy koksu tez był spoko jak go z bara sciągnął:D

Napisano

Właśnie zostałem pobity przez Koksa, mogłem nie startować do blondyny.

PS: Bardzo fajny projekt.

Edit: Widzę, że nie przewidziałeś szczęśliwego zakończenia. ;)

Napisano
  • Autor

Karkosik - dzięki!

Manver - taki miałem plan: prosta animacja o gościu, który ma pecha. :) Następnym razem postaram się zrobić coś z hapi endem. ;)

ola-f - ano nie da się. ;P