adek Napisano 4 Luty 2011 Napisano 4 Luty 2011 Pod koniec listopada 2010 pisałem o filmie "850 metres". Pojawił się wtedy teaser filmu, który zebrał naprawdę sporo pozytywnych recenzji na świecie. Autorzy obiecali, że od nowego roku będą publikowali na jego oficjalnej stronie materiały "making of" i postępy z jego produkcji. Właśnie ukazał się pierwszy film z tej serii. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1605
wroniec Napisano 4 Luty 2011 Napisano 4 Luty 2011 Hehe, będzie mocne. Dawno nie czekałem na krótki metraż, a tu wygląda, że jest na co. Dzięki za przypomnienie.
Juliusz Napisano 4 Luty 2011 Napisano 4 Luty 2011 Z filmami animowanymi się teraz dzieje jak z grami komputerowymi - więcej się o nich gada w trakcie produkcji niż po. Niech go skończą wpierw - zobaczymy czy będzie o czym się rozwlekać.
Kris_R Napisano 5 Luty 2011 Napisano 5 Luty 2011 sceptyczny Juliusz.. malkontenctwo jest naszą cechą narodową, ale bez przesady - pozwólmy ludziom się dobrze bawić :) Więcej luzu zalecam ;D breja - ja też czekam razem z Tobą! Do tego stopnia, że znowu się wgryzam w Messiaha w wolnych chwilach
Pawel Lipka Napisano 5 Luty 2011 Napisano 5 Luty 2011 Szczegolnie jak robia to za free powinni mowic jak najwiecej zeby korzystac. Widac juz teraz, ze maja feeling i bedzie strzal.
Mayer Napisano 5 Luty 2011 Napisano 5 Luty 2011 smakowitość, nie mogę się doczekać efektu końcowego, klimacik trochę jak z Bard's Tale :)
wroniec Napisano 7 Luty 2011 Napisano 7 Luty 2011 Juliusz Po części się z Tobą zgadzam, ale z drugiej strony to już w tym momencie uśmiałem się więcej niż na większości innych filmów. Kris_R Rozumiem, że dzięki temu czas płynie szybciej ;]
polka dot Napisano 7 Luty 2011 Napisano 7 Luty 2011 hehe w zwolnionym tempie pokazali krocze! ale jaja!:D
olaf Napisano 7 Luty 2011 Napisano 7 Luty 2011 ale pewnie każdy wie, ze chodziło o nawiązanie do nagiego instynktu z s.stone. mnie teaser zrzucił z siodła ostro, making ofów nigdy za wiele. czekam na final.
Rekomendowane odpowiedzi