JoseConseco Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 (edytowane) Turnable Referencje: Audrey Hepburn http://www.zbrushcentral.com/showthread.php?t=65108&page=9&pp=15 Wiem, że nie podobne do Audrey ale co tam. Rzeźba w sculptrisie i zbrushu. Render w mitsubie. C&C is welcom. Edytowane 7 Luty 2011 przez JoseConseco dodane turnable Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 8 Luty 2011 Autor Share Napisano 8 Luty 2011 Jeszcze trochę powalczyłem ale nie wiem co jest nie tak. Jakieś sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 8 Luty 2011 Share Napisano 8 Luty 2011 Detalu! ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Luty 2011 Share Napisano 9 Luty 2011 Hepburn miała całkiem inne usta, nie takie rozmyte, i mniej skośne brwi. Ale model ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 9 Luty 2011 Autor Share Napisano 9 Luty 2011 lucek, heh jeśli model ma problemy z proporcjami i podobieństwem to detal nie pomoże. Bo chyba tylko jeszcze pory skóry mogę dodać... chyba że miałeś na myśli coś innego. Ania. No fakt do Hepburn całkiem nie podobna. Ale dzięki. Chyba protestują sobie fastsss2 na tym modelu a potem spróbuję jeszcze raz. Moja pierwsza próba z sss2 dała taki pasztet, że nawet nie będę pokazywał. Zna ktoś dobry preset z shaderem skóry dla vraya? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 9 Luty 2011 Autor Share Napisano 9 Luty 2011 jadę dalej z koksem. Skóra w vray (na razie kolor i bump): bazuję na tym. Jak dostać czerwoną linię terminatora w sss2, lucek, Ania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 9 Luty 2011 Share Napisano 9 Luty 2011 Sorry, co jak dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 9 Luty 2011 Share Napisano 9 Luty 2011 Moze chodzi o scatter o ile dobrze napisalem. Lopatologiczne mowiac podswietlone ucho jest czerwone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 12 Luty 2011 Autor Share Napisano 12 Luty 2011 Chodziło mi o zaczerwienioną granicę między oświetloną a ciemną stroną skóry, ale już to mam. Chyba sobie dam spokój z tym vrayem: za dużo suwaków, a mały efekt... Wiem, że brwi fatalne są ale co tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi